Tápai Szabinát és Kucsera Gábort a szakítás után a szülők békítették ki: ezért adtak még egy esélyt a kapcsolatnak
Tápai Szabinát az édesanyja biztatta, hogy adjon még egy esélyt a kapcsolatnak, annyira szerette volna Kucsera Gábort a vejének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor háromgyermekes szülőkként élik a mindennapokat: esküvőjük évében, 2013-ban született meg fiuk, Bence, Milla lányuk 2018 novemberében, a család legkisebb tagja, Bella pedig 2021 júniusában látta meg a napvilágot.

A sportolópár 14 évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással Tatán egy edzőtáborban. A kapcsolatukat először csupán futó kalandnak gondolták, majd ezután három évig nem is beszéltek, végül mégis összejöttek.

Tápai Szabinát és Kucsera Gábort a szülők békítették ki

A történetük még ekkor sem zárult happy enddel, 2009-ben szakítottak. A mosolyszünet azonban nem örökre szólt, szüleik közbelépésének hála, visszataláltak egymáshoz.

Mindkét oldalról az anyukák léptek közbe. A kézilabdázó édesanyja imádta Kucsera Gábort, és őt szánta a vejének, de a kajakos anyja sem engedte el könnyű szívvel a szőke sportolónőt. Végül Tápai Szabinánál tört meg a jég, anyja addig-addig mondogatta neki a békülést, hogy végül telefont ragadott, és felkereste a volt kedvesét.

- Amikor újra összejöttünk, leültem Szabina édesanyjával beszélgetni, aki azt mondta, hogy nem vihetem vissza a lányát. Elmondtam neki, hogy egy éven belül esküvőt és gyereket tervezek. Nem hitt nekem, de szerencsére nekem lett igazam - írta meg szavait a Story magazin 2021 novemberében.

Nem ez volt az utolsó hullámvölgy a kapcsolatukban. Kucsera Gábor 2020-ban a Life TV vendégeként vallott arról, hogy házasságukat a válás szélére sodorta, amikor az Édes Élet című realityt forgatták.

kucsera tápai
Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

- Volt egy időszakunk, amikor úgy volt, hogy elválunk. Rosszat tett, hogy sokat forgattunk, azt gondolom, Szabina kicsit benne maradt abban a szerepben, amit ott alakított. Ez nagyon nem volt jó - ezt a Férfi Titkok Várkonyi Andreával című műsorban mesélte.

Végül az akkor egyéves Bence miatt adtak maguknak még egy esélyt. Mindketten megváltoztak azért, hogy jól működhessenek együtt, és új alapokra helyezzék a kapcsolatukat.

Ő Pápai Joci felesége már 17 éve

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép Pápai Joci felesége, és azt is láthatod közös fotóikon, mennyire összeillő párt alkotnak. 

Ezt is szeretjük