Tápai Szabinát és Kucsera Gábort a szakítás után a szülők békítették ki: ezért adtak még egy esélyt a kapcsolatnak

Tápai Szabinát az édesanyja biztatta, hogy adjon még egy esélyt a kapcsolatnak, annyira szerette volna Kucsera Gábort a vejének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor háromgyermekes szülőkként élik a mindennapokat: esküvőjük évében, 2013-ban született meg fiuk, Bence, Milla lányuk 2018 novemberében, a család legkisebb tagja, Bella pedig 2021 júniusában látta meg a napvilágot.

A sportolópár 14 évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással Tatán egy edzőtáborban. A kapcsolatukat először csupán futó kalandnak gondolták, majd ezután három évig nem is beszéltek, végül mégis összejöttek.

Tápai Szabinát és Kucsera Gábort a szülők békítették ki

A történetük még ekkor sem zárult happy enddel, 2009-ben szakítottak. A mosolyszünet azonban nem örökre szólt, szüleik közbelépésének hála, visszataláltak egymáshoz.

Mindkét oldalról az anyukák léptek közbe. A kézilabdázó édesanyja imádta Kucsera Gábort, és őt szánta a vejének, de a kajakos anyja sem engedte el könnyű szívvel a szőke sportolónőt. Végül Tápai Szabinánál tört meg a jég, anyja addig-addig mondogatta neki a békülést, hogy végül telefont ragadott, és felkereste a volt kedvesét.

- Amikor újra összejöttünk, leültem Szabina édesanyjával beszélgetni, aki azt mondta, hogy nem vihetem vissza a lányát. Elmondtam neki, hogy egy éven belül esküvőt és gyereket tervezek. Nem hitt nekem, de szerencsére nekem lett igazam - írta meg szavait a Story magazin 2021 novemberében.

Nem ez volt az utolsó hullámvölgy a kapcsolatukban. Kucsera Gábor 2020-ban a Life TV vendégeként vallott arról, hogy házasságukat a válás szélére sodorta, amikor az Édes Élet című realityt forgatták.

kucsera tápai
Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

- Volt egy időszakunk, amikor úgy volt, hogy elválunk. Rosszat tett, hogy sokat forgattunk, azt gondolom, Szabina kicsit benne maradt abban a szerepben, amit ott alakított. Ez nagyon nem volt jó - ezt a Férfi Titkok Várkonyi Andreával című műsorban mesélte.

Végül az akkor egyéves Bence miatt adtak maguknak még egy esélyt. Mindketten megváltoztak azért, hogy jól működhessenek együtt, és új alapokra helyezzék a kapcsolatukat.

Ő Pápai Joci felesége már 17 éve

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép Pápai Joci felesége, és azt is láthatod közös fotóikon, mennyire összeillő párt alkotnak. 

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük