Ő Kabát Peti ritkán látott fia: a 16 éves Kevin nagyon hasonlít a focista édesapjára

Kabát Peti fia az apja nyomdokaiba lépett, és Újpesten focizik, de nem ez az egyetlen hasonlóság, a 16 éves Kevin külsőre is nagyon emlékeztet az édesapjára.

Kabát Peti ritkán látott fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kabát Petit labdarúgóként ismerte meg az ország: játszott a magyar válogatottban, de külföldre, így Törökországba, Bulgáriába és Ausztriába is szerződtették. 2017. november 17-én bejelentette, hogy visszavonul az élsporttól. 

2016-ban párjával, Róka Adrienne-nel szerepelt az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, és azóta is rendszeresen látható a képernyőn. Részt vett a csatorna Celeb vagyok, ments ki innen! című realityjében, amit 2017 decemberében meg is nyert, 2018-ban pedig A Konyhafőnök VIP-ban.

Kabát Peti ritkán látott fia

2019-ben a Nyerő párosban játékmester, a műsorvezető, Sebestyén Balázs segédje lett, az idei, ötödik évadban is élvezhetik a nézők kettejük sziporkázását. 2021-ben a Survivor - Celebek a civilek ellen! celebcsapatát erősítette, az október 12-i adásban, kedden, a döntő hetén távozott a Holtak Szigetéről. Bár 2021 őszén sokat láthatjuk az RTL Klub képernyőjén, azt csak kevesen tudják, hogy van egy tinédzser fia, Kevin, aki október 24-én ünnepelte a 16. születésnapját, és aki apja nyomdokaiba lépett. 

- Kb. akkora, mint én, szépen ki van pattintva. Szálkás típus, meg a lába erős a focitól. Régebben is sok helyre mentünk együtt, de én nem nagyon akartam, hogy szerepeljen. Óvtam őt mindig. Most se kéri, de az Instagramot használja, szereti, neki fontos - mesélte áprilisban a Reggeliben a 44 éves sztár, aki szerint a fia büszke, hogy Kabát Peti az édesapja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Én itt elsősorban a focira gondolok: ott van már Újpesten, ahol én dolgozok, ott ő focizik. Elég ügyes, eléggé gólérzékeny, egyébként csatár, tehát körülbelül az a posztja, mint nekem volt. Büszke vagyok rá nagyon! Szerintem ő is az, ebben a három évben, amióta Újpesten van, jobban érzi magán, hogy én mit értem itt el. Kicsit azért nehezebb is neki, mert meg kell felelnie. 

A 2005-ben született Kabát Kevin a focin kívül rákapott a bokszra is, és édesapja úgy véli, ügyes benne. Örül neki, mert a boksz nagyon jó állóképességet ad, emellett a tinédzser jár az apjával heti kétszer edzeni, gyúrni is. 

Képes összeállításunkban megnézheted Kabát Peti ritkán látott fiát, Kevint, és azt is láthatod, mennyire hasonlítanak.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük