Kabát Peti és bombázó párja: Adrienne-nel 11 éve imádják egymást

Kabát Peti és Róka Adrienne 2010 karácsonyának estéjén találkoztak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kabát Peti kilenc esztendős volt csupán, amikor először focipályára lépett. Karrierjét Kispesten kezdte, majd 1995-től már élvonalbeli labdarúgónak számított. 2017-ig tartó pályafutása során olyan csapatok színeiben játszott, mint a Vasas vagy az Újpest FC, illetve többek között Bulgáriában és Törökországban is focizott.

A televíziónézők 2016-ban ismerhették meg jobban, amikor kedvesével, Adrienne-nel a Nyerő Páros első évadában szerepeltek. A sportoló humorát a műsorban sokan megszerették, így nem csoda, hogy utána sorra kapta a felkéréseket. 

Kabát Peti és párja, Adrienne

Egy évvel később ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen! nyertese, láthattuk a Konyhafőnök VIP-ban, illetve 2019-től Sebestyén Balázs segédjeként látható a Nyerő Párosban. 2021 őszén újabb realityben méretteti meg magát, a sztárok csapatát erősíti a Survivor - Celebek a civilek ellen! című túlélőshow-ban. Egy ilyen jellegű, kemény erőpróba nem csak fizikai felkészültséget kíván versenyzőitől, a lelki egyensúly is nagyon fontos. Kabát Peti számára a stabil családi háttér elengedhetetlen ahhoz, hogy könnyedén vegye az akadályokat.

- Nagyon szoros a családi kötelék. A szüleimmel mindennap beszélek, és ez akkor is így volt, amikor hét évig külföldön fociztam. A párommal, Adrival és a 16 éves fiammal is naponta többször hívjuk egymást. Ha ők és a barátaim támogatnak, ha ez rendben van, akkor tudok felkészülni és mentálisan kibírni egy ilyen kemény próbatételt, mint a Survivor - ecsetelte a Hot! magazinnak 2021 augusztusában.

A focista és szerelme 2010. december 24-én találkoztak először. Ötévnyi randevúzás után megtörtént köztük az eljegyzés, ám a menyegző még várat magára. Kedvenc városukban, Dubajban szeretnék megtartani az álomesküvőjüket, addig pedig élvezik a hosszú jegyesség minden pillanatát.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen összeillő párost alkot Kabát Peti és menyasszonya, Adrienne, valamint azt is megmutatjuk, milyen dögös a szőke hajú üzletasszony.

Ezt is szeretjük