Kabát Peti és bombázó párja: Adrienne-nel 11 éve imádják egymást

Kabát Peti és Róka Adrienne 2010 karácsonyának estéjén találkoztak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kabát Peti kilenc esztendős volt csupán, amikor először focipályára lépett. Karrierjét Kispesten kezdte, majd 1995-től már élvonalbeli labdarúgónak számított. 2017-ig tartó pályafutása során olyan csapatok színeiben játszott, mint a Vasas vagy az Újpest FC, illetve többek között Bulgáriában és Törökországban is focizott.

A televíziónézők 2016-ban ismerhették meg jobban, amikor kedvesével, Adrienne-nel a Nyerő Páros első évadában szerepeltek. A sportoló humorát a műsorban sokan megszerették, így nem csoda, hogy utána sorra kapta a felkéréseket. 

Kabát Peti és párja, Adrienne

Egy évvel később ő lett a Celeb vagyok, ments ki innen! nyertese, láthattuk a Konyhafőnök VIP-ban, illetve 2019-től Sebestyén Balázs segédjeként látható a Nyerő Párosban. 2021 őszén újabb realityben méretteti meg magát, a sztárok csapatát erősíti a Survivor - Celebek a civilek ellen! című túlélőshow-ban. Egy ilyen jellegű, kemény erőpróba nem csak fizikai felkészültséget kíván versenyzőitől, a lelki egyensúly is nagyon fontos. Kabát Peti számára a stabil családi háttér elengedhetetlen ahhoz, hogy könnyedén vegye az akadályokat.

- Nagyon szoros a családi kötelék. A szüleimmel mindennap beszélek, és ez akkor is így volt, amikor hét évig külföldön fociztam. A párommal, Adrival és a 16 éves fiammal is naponta többször hívjuk egymást. Ha ők és a barátaim támogatnak, ha ez rendben van, akkor tudok felkészülni és mentálisan kibírni egy ilyen kemény próbatételt, mint a Survivor - ecsetelte a Hot! magazinnak 2021 augusztusában.

A focista és szerelme 2010. december 24-én találkoztak először. Ötévnyi randevúzás után megtörtént köztük az eljegyzés, ám a menyegző még várat magára. Kedvenc városukban, Dubajban szeretnék megtartani az álomesküvőjüket, addig pedig élvezik a hosszú jegyesség minden pillanatát.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen összeillő párost alkot Kabát Peti és menyasszonya, Adrienne, valamint azt is megmutatjuk, milyen dögös a szőke hajú üzletasszony.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük