Járai Máté és Kíra feladta a nyitott házasságot: a külön töltött idő sok mindent megváltoztatott
Járai Máté és Kíra újra annyira beleszerettek egymásba, hogy észre sem vesznek másokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Járai Máté és felesége, Járai Kíra a Nyerő Páros tavaly őszi évadában nyíltan beszéltek arról, hogy nyitott házasságban élnek, a kapcsolatukba többször belépett egy harmadik fél, a szereplőtársaikat és a nézőket is nagyon meglepték.

Volt, aki úgy vélte, egy jól működő párkapcsolatban ez elképzelhetetlen, míg mások szerint a kapcsolat mélységét és őszinteségét mutatja, hogy megadják egymásnak a szabadságot, mégis csakis együtt tudják elképzelni a jövőjüket. 

Járai Máté és Kíra nyitott házassága

Az utóbbi fél év azonban sok mindent megváltoztatott a 23 éve egy párt alkotó hírességek életében: feladták a nyitott házasságot, újra annyira beleszerettek egymásba, hogy észre sem vesznek másokat. Mint sokan mások, a világjárvány alatt ők is elkényelmesedtek, de tavaly év végén elhatározták, a 2021-es évben mindent megtesznek azért, hogy ismét jó érzés legyen számukra tükörbe nézni, ezért elkezdtek rendszeresen mozogni és odafigyelni az étkezésekre - mesélték a Story magazinnak.

jarai-mate-kira
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

A nyárra a színész kilenc, felesége hat kilót fogyott, a változás pedig visszaadta az önbizalmukat, és a kapcsolatukra is hatással volt. 

- Az én átalakulásomban érthetően a Survivor sokat segített; lefogyva, mégis fitten, barnán és szakállasan jöttem haza - árulta el a 42 éves sztár. 

A Survivor fotózásán, mielőtt Dominikára utazott, illetve a forgatás után, kilenc kilóval vékonyabban.
A Survivor fotózásán, mielőtt Dominikára utazott, illetve a forgatás után, kilenc kilóval vékonyabban.
Fotó: RTL Klub/Survivor, Instagram/Járai Máté

Járai Máté az RTL Klub túlélőshow-jának forgatása miatt ötven napot volt távol a feleségétől, ez idő alatt pedig Kíra is elképesztően formába hozta magát. A külön töltött idő és a másik fél bomba formában való viszontlátása újra lángra lobbantotta a tüzet a kapcsolatukban. 

- A szerelmem eszelős! Amíg távol voltam, kőkeményen edzett, szépen leszálkásította magát, így mikor több hét után először megláttuk egymást, szóhoz sem jutottunk. Le sem tudtuk venni egymásról a szemünket, sem a kezünket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Járai Máté azt is bevallotta, hogy szinte belebetegedtek a másik hiányába. Szerinte minden kapcsolatnak megvannak a hullámvölgyei, az övéknek is voltak. 

- Ám most ismét a csúcson vagyunk. Hogy külön voltunk, az megfűszerezte a szerelmünket - osztotta meg a hetilap olvasóival a Reggeli műsorvezetője.

Rácz Jenő menyasszonya dögös bikiniben

A sztárséf április végén repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival, akivel a gasztrovetélkedő 2019-es évadának köszönhetően szerettek egymásba. A Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Dóri több dögös, bikinis képet is posztolt. 

Ezt is szeretjük