Járai Máté és Kíra feladta a nyitott házasságot: a külön töltött idő sok mindent megváltoztatott

Járai Máté és Kíra újra annyira beleszerettek egymásba, hogy észre sem vesznek másokat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Járai Máté és felesége, Járai Kíra a Nyerő Páros tavaly őszi évadában nyíltan beszéltek arról, hogy nyitott házasságban élnek, a kapcsolatukba többször belépett egy harmadik fél, a szereplőtársaikat és a nézőket is nagyon meglepték.

Volt, aki úgy vélte, egy jól működő párkapcsolatban ez elképzelhetetlen, míg mások szerint a kapcsolat mélységét és őszinteségét mutatja, hogy megadják egymásnak a szabadságot, mégis csakis együtt tudják elképzelni a jövőjüket. 

Járai Máté és Kíra nyitott házassága

Az utóbbi fél év azonban sok mindent megváltoztatott a 23 éve egy párt alkotó hírességek életében: feladták a nyitott házasságot, újra annyira beleszerettek egymásba, hogy észre sem vesznek másokat. Mint sokan mások, a világjárvány alatt ők is elkényelmesedtek, de tavaly év végén elhatározták, a 2021-es évben mindent megtesznek azért, hogy ismét jó érzés legyen számukra tükörbe nézni, ezért elkezdtek rendszeresen mozogni és odafigyelni az étkezésekre - mesélték a Story magazinnak.

jarai-mate-kira
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

A nyárra a színész kilenc, felesége hat kilót fogyott, a változás pedig visszaadta az önbizalmukat, és a kapcsolatukra is hatással volt. 

- Az én átalakulásomban érthetően a Survivor sokat segített; lefogyva, mégis fitten, barnán és szakállasan jöttem haza - árulta el a 42 éves sztár. 

A Survivor fotózásán, mielőtt Dominikára utazott, illetve a forgatás után, kilenc kilóval vékonyabban.
A Survivor fotózásán, mielőtt Dominikára utazott, illetve a forgatás után, kilenc kilóval vékonyabban.
Fotó: RTL Klub/Survivor, Instagram/Járai Máté

Járai Máté az RTL Klub túlélőshow-jának forgatása miatt ötven napot volt távol a feleségétől, ez idő alatt pedig Kíra is elképesztően formába hozta magát. A külön töltött idő és a másik fél bomba formában való viszontlátása újra lángra lobbantotta a tüzet a kapcsolatukban. 

- A szerelmem eszelős! Amíg távol voltam, kőkeményen edzett, szépen leszálkásította magát, így mikor több hét után először megláttuk egymást, szóhoz sem jutottunk. Le sem tudtuk venni egymásról a szemünket, sem a kezünket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Járai Máté azt is bevallotta, hogy szinte belebetegedtek a másik hiányába. Szerinte minden kapcsolatnak megvannak a hullámvölgyei, az övéknek is voltak. 

- Ám most ismét a csúcson vagyunk. Hogy külön voltunk, az megfűszerezte a szerelmünket - osztotta meg a hetilap olvasóival a Reggeli műsorvezetője.

Rácz Jenő menyasszonya dögös bikiniben

A sztárséf április végén repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival, akivel a gasztrovetélkedő 2019-es évadának köszönhetően szerettek egymásba. A Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Dóri több dögös, bikinis képet is posztolt. 

Ezt is szeretjük