Csobot Adél nem biztos benne, hogy Istenes Bencével 30 év múlva még együtt lesznek

Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk történetében őszintén beszéltek kapcsolatukról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél és Istenes Bence a 2012-es X-Faktornak köszönhetik szerelmüket, amelynek előbbi az egyik versenyzője, utóbbi a műsorvezetője volt. Nyolc együtt töltött évük alatt több hullámvölgyet is megélt a kapcsolatuk, többször szakítottak egymással. 

2016 májusában megszületett Nátán, majd 2018 augusztusában Ádin fiuk, a gyerekek érkezésével stabilizálódott a kapcsolatuk, de az énekesnő a Nyerő Páros 2019-es szériájában - amit meg is nyertek - bevallotta, a kicsi születése után is volt nem egy olyan helyzet, amikor azt érezték, szeretik egymást, de nem tudják egymással folytatni. 

Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata

- Mi a mai napig nagyon sok mindenben egyezünk, és nagyon sokan azt gondolják rólunk, hogy nagyon egyformák vagyunk, nagyon összeillünk.

A barátainktól, akik tényleg ismernek minket, mindig azt halljuk, hogy ilyen összeillő párt még soha nem láttak.

Közben pedig olyan szintű ellentétek vannak néha köztünk gondolkodásban, véleményben, ami miatt mindig megkérdezzük: mi biztos, hogy tényleg összeillünk? 

istenes-bence-csobot-adel
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- De közben meg mégis együtt vagyunk, és nagyon sokszor azt gondolom, hogy igen, nagyon összeillünk egymással, és ezek az ellentétek inkább tanítások, mi azért jöttünk össze, hogy egymást nagyon sok mindenre megtanítsuk - mondta Istenes Bence az RTL Klub Életünk története című műsorában.

- Nyolc év alatt eljutottunk odáig, hogy hajszálpontosan érezzük és értjük a másikat, és néha elég egy tekintet, egy pillantás, hogy tudjam, ő mit gondol, és fordítva. Ennek ellenére még mindig nagyon sok közöttünk az ellentét, nagyon sokszor nem értünk egyet dolgokban - tette hozzá Csobot Adél a második évad nyitó adásában. 

istenes-bence
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Most azt érzem a kapcsolatunkon, hogy talán most vagyunk a legtávolabb egymástól. Eljutott a kapcsolatunk egy olyan pontra, amikor nagyon sok kérdést felteszünk saját magunknak, amikor olyan egy kicsit, mintha nagyon máshol lennénk. Ez lehet, hogy az életkorunkból, lehet, hogy az élethelyzetekből adódik - vallotta be Istenes. 

Az egyik ilyen élethelyzet a kétlakiság: három éve hol Magyarországon, hol Németországban laknak, és nem értenek egyet abban, hol lehetne jobban élni a gyerekeikkel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 33 éves Istenes Bencén és a 26 éves Csobot Adélon a műsor szakemberei először harminc évet öregítettek. Mind a kettejüknek folytak a könnyei, amikor meglátták egymást: a fiatal műsorvezető meghatódott az idő múlásán, és elgondolkodott azon, vajon három évtized múlva együtt lesznek-e még, megélik-e az átalakított külsőt egymás mellett. 

- Ha ilyen palim lenne akkor is… Azért remélem, hogy ő lesz, de ki tudja? Nem tudom! Nem tudom, mi lesz velünk, de ha igazán őszinte vagyok, nem szeretném most tudni - tárulkozott kis Csobot Adél, aki gyerekként megtapasztalta már, hogy az élet sok mindent felülírhat, hiszen kilencéves volt, amikor meghalt az édesapja. 

csoboda-adel-idosebb
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Az biztos, hogy jelen leszünk egymás életében, hiszen van két gyerekünk. Ez örökre összeköt bennünket - mondta erre párja, akinek elváltak a szülei, és miután édesanyjával és húgával Németországban nőttek fel, apjával a mai napig nem olyan szoros a kapcsolata, mint szeretné.  

Friderikusz Sándor ezek után kíváncsi volt, hogy mit gondolnak, együtt lesznek-e még, vagy lecserélték a másikat egy új partnerre. 

Azt gondolom, hogy nagyon sok mélypontunk lesz még, elképesztő dolgokon fogunk keresztülmenni,

nagyon sokat fogjuk egymást tanítani, de valamiért azt érzem, hogy együtt leszünk. Nagyon sokszor éreztem már azt a kapcsolatunk bizonyos pontjain, hogy ennek tényleg most vége van, és volt már sok ilyen, de ennek most tényleg vége van. Vagyis éreztük, inkább így fogalmaznék. Mi érezzük annyira egymást, hogy amikor távolodunk, azt is megérezzük, mind a két fél. Mi azért találkoztunk, mert szerintem nekünk nagyon sok mindent kell tanítanunk egymásnak - válaszolta Istenes Bence. 

istenes-bence-idosebb
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Én tényleg hiszek abban, hogy mi egymásnak lettünk teremtve.

Az, hogy lesz-e szünet a kapcsolatunkban, lesz-e más partnerünk, lesz-e neki még esetleg felesége, vagy nekem egy férjem, ezt nem tudhatom. De egyszerűen érzem azt, ahogyan együtt működünk: amikor jó, akkor az valami nagyon különlegesen jó, akkor nagyon jó dolgok történnek - osztotta meg a nézőkkel az énekesnő-színésznő. 

Istenes Bence és Csobot Adél németországi otthona

A sztárpár kétlaki életéhez egy németországi otthon is tartozik. A tavaly tavaszi karantént itt, két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén álló házban vészelték át. A környezet mesebeli: mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban, van, hogy még őzek és nyulak is besétáltak a kertjükbe. 

Ezt is szeretjük