Deutsch Anita és Kinizsi Ottó: a Barátok közt álompárjának 19 év után is töretlen a szerelme

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó ma is úgy néznek egymásra, mint a friss szerelmesek.

deutsch-anita-kinizsi-otto-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönhetik, hogy egymásra találtak. Az előbbi Balassa Imi megformálójaként 1999-ben került be az RTL Klub sorozatába, és 2010-ben átállt a kamera túloldalára, ma már rendezőként dolgozik több sorozatban, míg utóbbi 2001-ben csatlakozott a sikerszériához, és Szilágyi Andreát játszva 2007-ig volt állandó szereplő.  

Egymásra találásukkor sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, de ők rácáfoltak a kétkedőkre, majdnem két évtizede boldogok. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelme

Akik aggódtak a kapcsolatuk miatt, egyrészt a nyolc év korkülönbséget, másrészt a fiatalságukat hozták fel buktatóként: amikor egymásba szerettek, a színésznő 28, a színész még csak 20 éves volt, majd amikor két együtt töltött év után, 2004-ben, még mindig nagyon fiatalon, 30, illetve 22 esztendősen álltak oltár elé. A gyermekvállalással sem vártak sokat, Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született meg. 

Deutsch Anita nem tagadja, nekik is voltak mélypontjaik, mindketten sokat változtak az évek során, de a kölcsönös odafigyelés, a türelem és a kompromisszumkészség mindig átsegítette őket a nehéz időszakon.

- Nálunk is akadnak nehéz időszakok, de sosem adjuk föl: sokszor jöttünk fel már mélypontokról. A türelem és a kompromisszumkészség nélkülözhetetlen egy kapcsolatban - nyilatkozta 2020 augusztusában a Story magazinnak.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Azt is fontosnak tartja, hogy mindig egyenrangú felekként tekintettek egymásra, és kellő szabadságot adnak a másiknak. Akár külön-külön is elmennek szórakozni, de arra is volt példa, hogy Deutsch Anita három hétre elutazott egyedül, máskor pedig, amikor Kinizsi Ottónak volt hónapokon át rengeteg munkája, ő tartotta otthon minden területen a frontot.  

2021 júniusában ünnepelhetik a 17. házassági évfordulójukat, az, hogy mennyire imádják egymást 19 év után is, friss fotójukon is jól látszik. 

Mi már megtanultuk kezelni egymást:  mindketten tudjuk, mire van szüksége a másiknak a boldogsághoz

- árulta el Deutsch Anita tavaly nyáron a hetilapnak. 

Som-Balogh Edina és férje

Som Krisztián a Barátok közt zenei producereként dolgozott, így hozta össze az élet az egykori szépségkirálynővel, aki 2004-ben csatlakozott a Mátyás király tér szereplőgárdájához. 2012-ben mondták ki a boldogító igent, és két gyermekük született, 2013-ban Noel, 2017-ben pedig Lilien.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük