Tápai Szabináék a válás szélén álltak - Kucsera Gábor elárulta, miért

Kucsera Gábort nem sok választotta el, hogy különköltözzön Tápai Szabinától.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor igazi álompárnak számítanak. 2013-ban álltak oltár elé, és két gyönyörű kisgyermekkel büszkélkedhetnek, Bencével és Millával. Azonban kapcsolatukban náluk sem volt minden fenékig tejfel, sőt nem sok választotta el őket attól, hogy elváljanak.

Sportolók lévén mindketten erős személyiségek, többek között ez szülte köztük az ellentétet, illetve az, hogy a kézilabdázó nagyon féltékeny típus volt: ahogy párja kitette a lábát otthonukból, már üzenetekkel bombázta őt.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága

A kajakos Várkonyi Andrea műsorában tárulkozott ki, és beszélt arról az időszakról, amikor úgy érezte, házasságuk zátonyra futott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ő az èn Szerelmem! @kucseragabor #❤️❤️❤️

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

A hullámvölgy akkor kezdődött, mikor fiuk egyéves volt. Ekkor forgatták az Édes Élet című realityt a TV2-n, ami rányomta a bélyeget a hétköznapjaikra.

- Volt egy időszakunk, amikor úgy volt, hogy elválunk. Rosszat tett, hogy sokat forgattunk, azt gondolom, Szabina kicsit benne maradt abban a szerepben, amit ott alakított. Ez nagyon nem volt jó - mesélte a Férfi Titkok Várkonyi Andival adásában.

kucsera-gábor-férfi-titkok
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

Kisfiuk miatt adtak maguknak még egy esélyt. Éppen ünnepi időszak következett, amikor úgy gondolták, még meg tudják menteni a kapcsolatukat. A kemény munka meghozta gyümölcsét, az a karácsony vízválasztó volt az életükben.

- Nagyon jól sikerültek akkor az ünnepek, jobban odafigyeltünk egymásra, és sokat beszélgettünk, hogy tisztázzunk mindent, pedig előtte már majdnem úgy volt, hogy elköltözök. Nem engedtük el egymást, küzdöttünk a kapcsolatért.

Megérte, mert teljesen új alapokra tudtuk helyezni a házasságot.

Szabina is teljesen megváltozott, én is megváltoztam. Annyira jó lett minden - osztotta meg a nézőkkel a világbajnok kajakos. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya, Milla

Kucsera Gábor és Tápai Szabina két gyermek büszke szülei, kisfiuk, Beni már hatéves, lányuk, Milla pedig novemberben volt egyéves. Imádni való csöppség, kék szemével és szőke fürtjeivel ennivalóan édes. Képeken mutatjuk, hogy milyen tüneményes a kislány.

Ezt is szeretjük