Csuti elárulta, mikor dőlt el tavaly, hogy Kulcsár Edinával végleg vége házasságuknak
Kulcsár Edina férje, Csuti kiöntötte a lelkét Palik Lászlónak, és azt is elárulta, mikor ért véget a házassága.

csuti--kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bő egy hete, január 14. óta Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásával, illetve annak körülményeivel van tele a hazai bulvársajtó. Kulcsár Edina hétfőn állt ki a nagy nyilvánosság elé új párjával, a népszerű rapperrel, Varga Márkkal, akinek G.w.M a művészneve

Csuti eddig csupán szűkszavúan reagált a kérdésekre, a Palikék Világa by Manna Futtában című adásában azonban kiöntötte a lelkét Palik Lászlónak.

Csuti és Kulcsár Edina házasságának vége

Palik László és Kulcsár Edina válófélben lévő férje másfél hónappal ezelőtt beszélgettek, akkor még nem esett szó különválásról. 

- Utána történtek, amik történtek, és kimondva-kimondatlanul az ünnepi időszak volt, ahol ez a fajta döntés született. 

csuti
Fotó: Profimedia

Csuti szerint a gyerekek semmit nem éreznek belőle, mind a ketten próbálnak maximálisan odafigyelni arra az időre, amit a gyerekekkel töltenek együtt vagy külön-külön. 

- Próbálunk ebben konstruktívak lenni, felnőtt emberként, szülőként gondolkodni. Persze ez nem mindig egyszerű, hiszen azért vannak az emberben sérelmek a múltból és a jelenből mindkét oldalról. Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni, de sajnos olyanok is történtek, amiken már nem - magyarázta Csuti.

A cikk az ajánló után folytatódik

A férfi azt is bevallotta, hogy elképesztően fáj-e neki a jelenlegi helyzet, nem is biztos, hogy erre van megfelelő szó.

- Biztos, hogy vannak ennél sokkal fájóbb dolgok az életben, de nyilván mindenki abból inspirálódik, amit ő tapasztalt.

Én még ilyen szintű, mélyről jövő, gyomorkitépő ürességet nem éltem meg:

amikor tudod, hogy nappal van, de közben minden olyan sötét, és azt hiszed, éjszaka van. Voltak ilyen hosszú-hosszú napjaim. De túl vagyok rajta, ebből az állapotból kijöttem. Az élményből, a sokkból, ahogyan ez az egész történt és végbement, azon nem vagyok túl. Ebből csak úgy lehet kijönni, ha saját magaddal foglalkozol, ha saját magadra koncentrálsz.

Csuti büszke magára, hogy felállt ebből a helyzetből úgy, hogy nem tudott róla beszélni senkivel, mert védeni szerette volna a feleségét, a családját.  

- Inkább saját magamban tettem fel a kérdéseket, saját magammal szerettem volna megválaszolni úgy, hogy még mi sem ültünk le Edinával átbeszélni a dolgokat. Olyan két hetem volt, hogy ilyen nincs!

G.w.M elhagyott felesége

Kulcsár Edina új párjának, a G.w.M művésznéven ismert rappernek a felesége először a csütörtök esti Fókuszban szólalt meg, és beszélt könnyek között arról, mit gondol a kialakult helyzetről, mihez kezd egyedülálló, kétgyerekes anyaként. A 31 éves Nagy Melanie diplomás nő, aki több nyelven beszél. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük