Kulcsár Edina 7 évvel fiatalabb párja: volt, hogy éhezett, most luxuskocsival és drága ruhákban jár
Kulcsár Edina új párja, Varga Márk, vagyis G.w.M a semmiből építette fel zenei karrierjét.

kulcsar-edina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina nem kis meglepetést okozott, amikor három nappal a válásának bejelentése után, hétfő délután azt is tudatta a közösségi oldalán, hogy rátalált a szerelem. 

A 2014-es Miss World Hungary közös fotót is posztolt új párjával, Varga Márkkal, aki G.w.M néven népszerű rapper. A YouTube egy ideje legfelkapottabb magyar előadója, akinek tavaly november közepén megjelent, már három milliót meghaladó megtekintésnél járó „Hello” című klipjében Kulcsár Edina a főszereplő.

Varga Márk, vagyis G.w.M

A Kulcsár Edinánál hét évvel fiatalabb Varga Márk 1997. január 8-án született. Ma már luxuskörülmények között él, de miután tizenévesen elköltözött otthonról, előfordult, hogy kenyérre sem futotta. 

gwm
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Gyerekkoromban nagyon jó sorom volt, de volt egy hatalmas törés a családunkban. Nagyon lecsúsztunk. Anyukám és apukám szétmentek ezután, és sok vita volt köztük. Én ennek nem akartam a része lenni, ezért döntöttem úgy, hogy csak a zenére koncentrálok, és elköltözöm. Akkoriban előfordult, hogy nem volt mit ennem! (…) ...arra emlékszem, hogy a kenyértartó mellett volt pár húszforintos! Már a százasok is elfogytak - mesélte a Ripostnak 2021 májusában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nehéz időszak volt, de szerinte megérte, a saját erejéből karriert épített, és ma már olyan anyagi helyzetben van, hogy a kislányának vett 50 millióért egy lakást a IX. kerületben, ahol ő is felnőtt. Hosszú távú befektetésként tekint rá, mert nem szeretné, hogy hasonló élethelyzetbe kerüljön, mint amilyenben ő volt. Azt nyilatkozta a napilapnak, a fiának is hamarosan vesz egy lakást, mert az ő jövőjét is szeretné megalapozni. 

Rengeteg fellépése van, az elmúlt években nagyon sokat koncertezett, megesett, hogy egy vacsorapartira hívták, amiért kétmillió forintot kért, és kifizették. A ferencvárosi utcagyerekből lett népszerű rapper tavaly novemberben a 24.hu-nak arról is beszélt, hogy vett egy luxusautót, egy Porsche Panamerát, amiből csak egy van az országban. Imádja a drága ékszereket, és a szekrényében márkás, méregdrága ruhák sorakoznak.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük