Győrfi Pál és felesége egy hónapra különmentek: ezért volt szükség a szünetre
Győrfi Pál és Salgó Adrienn 2005-ben váltak egy párrá, ám mielőtt családot alapítottak volna, egy teljes hónapig szüneteltették a kapcsolatukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Győrfi Pál elvált az első feleségétől, több mint tíz évig szingli volt. Azt mondja, élete puzzle-darabkái akkor álltak össze, amikor 2005-ben megismerte Salgó Adriennt, akivel immár 12 éve boldog házasok.

Három közös gyermekük született: Ádám 2009-ben, Aliz 2011-ben, Lilla pedig 2013-ban látta meg a napvilágot. Ha egy szóval kellene jellemeznünk a családi fotókat, az a harmónia lenne. 

Győrfi Pál és felesége egy hónapig különmentek

Mindig árad róluk az összhang, épp ezért nehéz elhinni, hogy a szóvivő és szerelme kapcsolatuk elején korántsem értett egyet mindenben, egy idő után olyannyira ellentétes nézeteket vallottak, hogy félő volt, ezt nem éli túl a kapcsolatuk.

Polgár Tünde és Polgár Árpád YouTube-műsorában vallottak a nehéz időszakról. A házaspár felidézte, hogy egymásra találásukat elsöprő szerelem követte, az élet minden területén klappoltak egyet kivéve, míg Adrienn már akkor nagyon családcentrikus nő volt, addig kedvese inkább mukaorientált típusnak számított.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A mindennapokban tökéletesen kiegészítettük egymást. Mindketten pörgős, nyitott, szociális emberek voltunk, jöttünk-mentünk. 25 éves voltam, Pali 41, amikor megismerkedtünk, és én nagyon hamar, egy-két év után eljutottam arra a szintre, hogy mire várunk? Lépjünk tovább! - mesélte Adrienn a Polgár net adásában.

Az összeköltözés után a barna szépség nyitott lett volna az esküvőre és a családalapításra is, ám úgy látta, párja mindezt nem akarja. Később ez annyira zavaró tényezővé vált a kapcsolatukban, hogy elhatározták, egy hónap szünetet tartanak, hogy tiszta fejjel végig tudják gondolni, együtt maradjanak-e.

győrfiék
Fotó: YouTube/Polgár net

Abban, hogy Győrfi Pál eleinte nem akart fejest ugrani a házasságba és a gyerekvállalásba Adrienn-nel, nagy szerepet játszott nagyfia, Dani, aki az első házasságában született.

- Nekem volt már egy gyerekem, és kicsit úgy éreztem, ha nekem egy újabb gyerekem születne egy másik kapcsolatból, akkor az milyen rosszul esne Daninak, hogy azt árulásnak élné meg. Ez gátolt engem, de aztán Danival már akkor is komolyan lehetett beszélgetni, és megnyugtatott, hogy ez neki nem okoz gondot - idézte fel a szakember, és hozzátette, egy hónap elteltével mindkettejük számára világossá vált, a legfontosabb az, hogy együtt maradjanak.

Rákóczi Ferenc és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Rákóczi Ferenc és felesége, Judith, akit csak Békának becéz, mennyire összeillő párost alkotnak.

Ezt is szeretjük