Ő Csordás Tibi felesége: a Fiesta szívtiprója csak ritkán mutatja meg Csillát
Csordás Tibi és Csilla több mint tíz éve alkotnak egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csordás Tibi 1992-ben a Fiesta zenekar macsó énekeseként robbant be a köztudatba. Bár az együttes híres slágerében, az Angelinában egy olyan nőről énekelt, aki könnyen jött, és aztán könnyen ment, saját szerelmi életét az állandóság jellemzi: több mint tíz éve imádja feleségét.

Csillával a lehető legnagyobb összhangban élik az életüket. Náluk nincsenek veszekedések az olyan témákból, amelyek másoknál esetleges konfliktusforrások: például mindketten ugyanolyan rendszeretőek, és a legtöbb dologban teljesen megegyezik a véleményük.

Csordás Tibi ritkán látott felesége

A köztük lévő harmónia nem csak az együttélésben, a munkában is látszik, hiszen együtt is dolgoznak.

- Van egy íratlan szabály a zenészberkekben: a zenekar közelébe barátnőt vagy feleséget nem szabad vinni, mert abból mindig csak gond van. Ennek ellenére mi együtt dolgozunk. Csilla egy a millióból típus, aki teljesen külön tudja választani a dolgokat. Egyáltalán nem feleségként viselkedik, amikor elmegyünk dolgozni, a legtöbb embernek, aki nem ismer minket, nem esik le, hogy mi egy pár vagyunk - ecsetelte a zenész a Mokkában 2021 augusztusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A házaspár az élet akadályait is egymásra támaszkodva küzdi le. Az énekes a Borsnak vallott arról, hogy régóta tervezik a családalapítást, felesége kétszer várandós is lett, azonban sajnos mindkét babát elveszítették.

- Csilla kétszer is teherbe esett, de a terhesség ugyanazon szakaszában elvetélt. Az örökbefogadáson nem gondolkodtunk, a gyerekünkben saját magunkat szeretnénk viszontlátni. Ha ez megadatik, annak örülni fogunk, ha nem, akkor kettecskén éljük le az életünket - mesélte a lapnak 2021 augusztusában.  

Képes összeállításunkban megnézheted Csordás Tibi és ritkán látott felesége közös fotóit.

Ezt is szeretjük