Kiderült, miből él Tápai Szabina és Kucsera Gábor: ezzel keres pénzt a sztárpár
Tápai Szabina a kézilabda-, Kucsera Gábor a kajaksportban volt élvonalbeli sportoló. A háromgyerekes anya elárulta, miből élnek ma.

tapai-szabina-kucsera-gabor-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tudatosan döntött úgy, hogy kicsit visszavonulnak a rivaldafényből. Az egykori válogatott kézilabdázó úgy véli, nem kell mindent mindig és mindenkivel megosztani.

A Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna Három Igazság című műsorában arról is beszélt, hogyan változtatta meg az életét az, hogy háromgyerekes anya lett. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor miből él?

A 36 éves sztár szerint azért kezelik másként a férjével a rivaldafényt, mert sportolóként is kaptak figyelmet, ismerte őket egy közeg. Ez kibővült, amikor a TV2 több műsorában is szerepeltek, de szerinte az ismertségüknek voltak lépcsőfokai, ezért tudják azt kezelni. Azt is elárulta, miből élnek. 

tapai-szabina-2022
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna/Három Igazság

- A férjemnek van egy vállalkozása, egyedi tervezésű és gyártású bútorokat készítenek. Előtte volt egy másik vállalkozása, az is megy még, de annak a Covid kicsit betett. Én reklámokból élek, amiket az Instagram-oldalamon értékesítek, erre van több éve egy cégem. Egy webshopunk is van, ami ruhákkal foglalkozik. 

Az influenszer kifejezést utálja, a követőtáborát még sportolóként kezdte el felépíteni, az már a férjével együtt, illetve külön-külön is branddé nőtte ki magát. 

- Nagyon nem szeretem, hogy gyerekek ezt akarják követni, ezzé akarnak válni. Ne influenszerek akarjanak lenni a gyerekek, hanem tegyenek le valamit az asztalra, és a teljesítményük alapján váljon belőlük véleményvezér. Mögöttünk van már egy sportolói karrier, én egy anyuka vagyok három gyerekkel, örülök, hogy megtehetem azt, hogy nem reggel nyolcra járok be dolgozni, négyre érek haza, és össze kell rakni a házat, a gyerekeket, hanem otthonról meg tudom oldani. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kucsera Gábor 2015-ös eltiltásáig korosztályának egyik legismertebb kajakozója volt, míg Tápai Szabina kézilabdázóként aratta a sikereket. Kisfiuk, Bence 2013-as születése után a sportolónő még visszament a pályára, de miután kislányuk, Milla is megszületett 2018-ban, úgy érezte, felhagy az élsporttal, mert nem szeretne a gyermekei életének fontos pillanataiból kimaradni. 2021 júniusában a család még egy kislánnyal gyarapodott, aki a Bella nevet kapta. 

- Bellával szeretem megélni ezt az időszakot, hogy babázhatok. Nyilván a saját vállalkozásban fejlesztünk, mindig találunk ki új dolgokat, de már nem képvisel egy utazás vagy egy kocsi olyan nagy értéket. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor otthona

„Többek között azért sem megyünk külföldre nyaralni, mert nekünk itthon is szuper!” - írta még 2020-ban az Instagramon Tápai Szabina. Luxusmedencéjüket fedetté varázsolták, és az udvar egy része holland pázsitburkolatot kapott. A medence nem csak az önfeledt pancsolások helyszíne, a sportoló rendszeresen jógázik a partján.

Cover-fotó: TV2/Love Bistro

Ezt is szeretjük