Kiderült, a 40 éves Bódi Sylvi miből él: így telnek az egykori playmate napjai
Bódi Sylvi az Instagramon, egy kommentelő kérdésére osztotta meg, mi a pénzkereseti forrása.

bódi-sylvi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Sylvi szépségére 15 éves korában figyeltek fel először, 1996-ban Magyarország tini szépségkirálynőjének koronázták. Ezután egyenes út vezette a további versenyekhez: a Miss Hungary harmadik helyezettje lett, majd beválogatták a Miss Európa hat legszebb lánya közé.

A modellkedés és a Playboy magazin mindezek után következett az életében, számtalan dögös címlapon viszontláthattuk, olyan magazinoknak fotózták, mint a Shape, a Sportpiac, a Wellness és a Maxima. 2002-ben pedig megválasztották az Év Playmate-jének Magyarországon.

Kiderült, Bódi Sylvi miből él

Ezután ő lett hazánk ügyeletes bombázója. Számtalan műsorban megfordult, láthattuk például a Celeb vagyok… ments ki innen! negyedik évadában, fakanalat ragadott A Konyhafőnök VIP-ban 2020-ban, 2017-ben pedig műsorvezetőként próbálhatta ki magát az Exek az édenben című realityben.

bódi szilvi kony
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

2021-ben is láthatjuk a képernyőn, igent mondott a TV2-n futó Farm VIP-ra. Nem véletlenül vállalta be, hogy hetekig nomád körülmények között él, földet művel, és állatokról gondoskodik, a tanyasi élet közel áll a szívéhez. Az Instagram-követői pontosan tudják, hogy a legtöbb idejét a szabadban tölti, hiszen igazi gazdasszony vált belőle az elmúlt esztendőkben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem csak hobbi szinten hódol a növénytermesztésnek, 2020 novemberében megszerezte az aranykalászos gazda bizonyítványát. Az oldalán gyakran enged bepillantást abba, mennyi dolga akad a ház körül, a legfrissebb posztjában azt is megosztotta, ezek a téli hónapokban sem csökkennek.

"Miket csinálok? Sok mindent… Esővízgyűjtő téliesítése, téglafelületek leolajozása, hogy jobban bírják a fagyokat. A téglából készült részeken kiszedni a füvet… Az elmúlt hetekben, napokban a veteményest készítettem fel a jövő évi szezonra. Megtörtént az őszi lemosó permetezés speckó alapanyaggal. Kikerültek az ágyásokból a nem évelő növények, és a földet megtrágyáztam. Picit átalakítom a kertnek ezen részét, mert hamarosan bővülni fogunk egy takaros kis baromfi udvarral. A kerti tavat is téliesíteni kellett. Le kell vágni a nádat, letakarni egy hálóval, hogy a behulló levelek ne okozzanak szerves anyag túltengést…" - ecsetelte a posztban.

bódi farm
Fotó: TV2/Farm VIP

Mindezt olvasva az egyik kommentelőben felmerült a kérdés, vajon mindezt munkahely mellett csinálja-e, hogyan fér bele az idejébe ilyen sok minden. 

"Dolgozok mellette, de nekem klasszikus értelemben vett munkahelyem sosem volt. Alkalmi munkáim vannak, és én osztom be az időmet” - válaszolt a kérdésre a negyvenéves modell.

Kapócs Zsóka civil munkája

Kapócs Zsóka 2001-ben elnyerte a Miss World Hungary címet. Ezután számos darabban feltűnt, valamint a televízióban is megmutathatta magát, például Stohl András oldalán vezethette a Szombat Esti Láz első évadát. Mára legkedvesebb hobbijából lett a legfőbb bevételi forrása.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük