2002-ben az év Playmate-je volt: Bódi Sylvi most gazdasszonyként éli az életét
Bódi Sylvi 2020 novemberében tette le aranykalászos gazda vizsgáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Sylvi nevét 2002-ben ismerték meg az emberek idehaza, amikor megválasztották az Év Playmate-jének Magyarországon. 

Ezután sokáig a sztárvilág ügyeletes bombázójaként tartották számon. Az utóbbi időben kevesebbet hallottunk róla, nem szerepelt annyit a televízióban, és a férfimagazinok címlapfotózásai helyett a természetben tölti az idejét.

Bódi Sylvia aranykalászos gazda lett

Az egykori modell a szexi nyuszifület kerti szerszámokra cserélte, igazi gazdasszony vált belőle az elmúlt időszakban. Instagram-oldala is arról árulkodik, hogy a növénytermesztés lett a legkedvesebb elfoglaltsága, szinte minden képén ennek hódol. Már nem is csak amatőr szinten űzi hobbiját, 2020 novemberében megszerezte az aranykalászos gazda bizonyítványát.

Tavasszal határozta el, hogy leteszi a vizsgát, ennek érdekében kialakított egy hatalmas veteményest, ahol zöldségeket nevel, valamint saját gyümölcsösének is gondját viseli. Nem szeretne itt megállni, az oldalán elárulta követőinek, hogy csirkéket is szívesen tartana, és azon gondolkozik, hogy legyen-e kecskéje. Főzőtudományának már most hasznát veheti, hiszen A Konyhafőnök VIP ötödik évadában ő is ringbe szállt az év mesterszakácsa címért.

bódi sylvi konyha
Fotó: RTL Klub/A konyhafőnök VIP

Ő egyáltalán nem teherkén éli meg a ház körüli munkát, sőt előnyt kovácsolt belőle, edzés helyett ezzel tartja formában a testét.

- Ha lábujjhegyen törlöm a port a szekrény tetejéről, az jobban átmozgatja a testem, mit néhány aerobikgyakorlat. De a porszívózás is kiváló testmozgás, a gyomlálásról nem is beszélve. Ráadásul sokat spórolok így, hisz se edzőteremre, se takarítónőre nem kell költenem - mesélte a Bestnek 2020 novemberében.

Így fest ma Geszler Dorottya

Az 1970. május 2-án született Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott harminc év alatt. 

Ezt is szeretjük