Ma 50 éves Bálint Antónia - Így néz ki most az 1991-es szépségkirálynő

Ma ünnepli ötvenedik születésnapját Bálint Antónia egykori szépségkirálynő.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli kereken ötvenedik születésnapját Bálint Antónia. A nevét az 1991-es Miss Hungary szépségversenyen ismerte meg az ország, amit megnyert, de aktképei miatt visszavették tőle a koronát. Hat évig pereskedett, miután bebizonyosodott, hogy a szerződést félrefordították, Toncsinak adtak igazat, és visszakapta címét, továbbá körülbelül harmincezer dollárnyi - körülbelül hatmillió forint - kártérítést ítélt meg neki a bíróság. 1997-ben Sütő Enikő, a ’91-es szépségkirálynő-választás zsűrielnöke koronázta újra Bálint Antóniát egy, a MÚOSZ-székházban tartott sajtótájékoztatón.

Tévés karrierje az A3 csatornán indult, aztán az MSat képernyőjén gyerek- és könnyűzenei műsorokat vezetett, később a Magyar Televízió lottóshow-jában is láthattuk. Szerepelt számos műsorban az RTL Klubon - A világ hét csodája, Az ország tesztje, Esti showder, Csak Csajok - és a TV2-nél is: vezetett utazási magazint, a Lazac című reggeli műsort - a Mokka -, szerepelt a Hal a tortánban és a Mr. és Mrs. című sztáros vetélkedőben. 

2013-ban jelent meg A királynő meztelen című könyve. Pár évvel később először arról döntött, hogy 2007-ben született kislányáról, Lilienről nem posztol többet a közösségi oldalán fotókat, majd négy évvel később elhatározta, már nem lesz közszereplő, visszavonul a nagy nyilvánosságtól. Ehhez a mai napig tartotta magát, kivételt csak 2018 decemberében, az RTL Klub Fókusz című műsorának kedvéért tett, illetve elvállalta, hogy 2019 márciusában a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében együtt szerepeljen barátnőjével, Rába Tímeával. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Bálint Antónia 1991-es szépségkirálynővé koronázása óta. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük