Ma 50 éves Geszler Dorottya: az 1989-es szépségverseny sztárja még mindig gyönyörű

Geszler Dorottya a szépségkirálynő-választás után a Magyar Televízió egyik sztárja lett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1970. május 2-án született Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. A bájos mosolyú, csillogó szemű, fiatal nőre sokan felfigyeltek, és többen emlékeznek rá, mint az első helyezett Gerlóczy Magdolnára vagy az első udvarhölgy Bali Anitára.

Még ugyanebben az évben elkezdett dolgozni a Magyar Televíziónál. Olyan műsorok háziasszonya volt, mint a Sportszombat, a Popkorong, a Pop20, a Játék határok nélkül, Zenebutik vagy a Telemázli. Ő vezette az 1994-es Táncdalfesztivált és az Eurovíziós Dalfesztivált. 2007-ben a Miss Universe Hungary műsorvezetőjeként tűnt fel.

Geszler Dorottya születésnapja

Gyerekkorában balettozott, több mint tíz évvel ezelőtt pedig rátalált a pilatesre, oktatói képesítéseket is szerzett. Jelenleg a Monsoon Yoga Live csoportban online is tart órákat. Húsz éve vegetáriánus. A tudatos táplálkozás és a rendszeres sport a külsején is meglátszik: irigylésre méltó az alakja, és ma is gyönyörű. 

- Tíz évvel ezelőtt jobban meg voltam ijedve a születésnapomon. A negyvenediknél úgy éreztem, hogy ez most egy fajsúlyos fordulópont. Most ez nincs bennem. Inkább azt érzem, és azt gondolom, hogy ugyanúgy tudom élvezni az életet most is, mint fiatalon, és ez a legfontosabb - mesélte a Story magazinnak

Képes összeállításunkban megnézheted, Geszler Dorottya mennyit változott harminc év alatt. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük