Csányi Sándor őrülten szerelmes, de a falra mászik feleségétől: Tenki Rékával ilyen a házassága
Csányi Sándor csak ritkán beszél arról, milyen a kapcsolata a színésznővel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csányi Sándor már gyerekként tudta, a színpad lesz a jövője, világéletében színésznek készült. Az érettségi megszerzése után a kaposvári Csiky Gergely Színházban segédszínészként dolgozott, majd 1997-ben negyedik próbálkozásra felvették a Színház- és Filmművészeti Főiskolára.

A 2000-es évek elején úgy robbant be a köztudatba filmjeivel, mint az ügyeletes nőcsábászkarakter. Macsó külsejével és karizmatikus játékával lehengerelte a női rajongókat. Ma hiába ostromolják a hölgyek, évek óta foglalt a szíve. Boldog férjként él felesége, Tenki Réka oldalán, akivel a 2009-es Poligamy című vígjáték forgatásán szerettek egymásba.

Csányi Sándor Tenki Rékával való házasságáról vallott

A színészpárosnak két közös gyermeke született: lányuk, Luca 2014-ben, kisfiuk pedig 2019-ben jött a világra. Különösen ügyelnek arra, hogy óvják a magánéletüket. Nem posztolnak a gyerekekről, és a házasságuk részleteibe sem sokszor engednek betekintést. Ezt a csendet Csányi Sándor törte meg, elárulta, milyen a kapcsolata a gyönyörű színésznővel.

Csányi Sándor és az akkor várandós Tenki Réka a Seveled című film bemutatóján 2019 decemberében.
Csányi Sándor és az akkor várandós Tenki Réka a Seveled című film bemutatóján 2019 decemberében.
Fotó: Femina/Csabai Kristóf

- Nagyon sok ideig szólt az életem arról, hogy szívtipró vagyok, megtalálom-e az igazit, összejövök-e valakivel. 46 évesen rájöttem, engem már nem nagyon érdekel, hogy lehet összejönni valakivel, ez már nem az én történetem. Engem az érdekel, hogy mi van, ha megtaláltad az igazit, szerelmes is vagy belé, csak rohadtul idegesít. Akkor mit kell csinálni, ha az ember falra mászik a feleségétől, miközben természetesen halálosan szerelmes belé? Arra jöttem rá, hogy azt, hogy falra mászunk egymástól, nem lehet kihagyni. Aki azt mondja, hogy nem idegesíti a felesége, az vagy szépít, vagy konkrétan hazudik - ecsetelte a Mokkában 2021 augusztusában.

csányi 1

A macsó sztár ilyen, és ehhez hasonló témaköröket jár körbe a Hogyan értsük félre a nőket? című önálló estjén. Az előadás során nyolc különböző karakter bőrébe bújva boncolgatja a párkapcsolatok nehézségeit, mindehhez személyes tapasztalataiból merített ihletet.

- Van benne az anyósomtól is, és a feleségemtől is. Az jó, amikor veszekszünk, és én jegyzetelek közben, mert tudom, hogy ez most akkora hülyeség, hogy felírom, mert muszáj beletenni.

Csányi Sándor és Pokorny Lia fia

Csányi Sándor és Pokorny Lia fia, Mihály, akit csak Miska néven becéznek, 2003-ban született. A 17 éves srác örökölte a szülei művészi vénáját, ám őt a színészet helyett a zene vonzza. Több hangszeren játszik, és nagyon jól énekel.

Ezt is szeretjük