Gáspár Zsolti ritkán látott gyerekeivel: lánya, Nikol már 20 éves

Gáspár Zsolti három gyerek édesapja, ezúttal az ikrekkel, Nikollal és Nikolasszal ment az új Batman-film díszbemutatójára.

gaspar-zsolti-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Zsoltit az ország Gáspár Győző öccseként ismerte meg a Győzike Show-ban, majd a TV2 Édes Élet című reality műsorában, majd a csatorna Ázsia Expressz című produkciójának második évadában Gáspár Evelin utazótársaként szórakoztatta a nézőket. Ezt követően szintet lépett, és a Farm VIP házigazdája lett. 

Bár a képernyőn sokat szerepel, családját óvja a nagy nyilvánosságtól, feleségét, Filoménát még nem mutatta meg soha, de gyerekeit is csak egyszer - mostanáig. 

Gáspár Zsolti gyerekei

Gáspár Zsoltinak először egy lánya született, Gabica, akit négy évvel később az ikrek követtek: Nikol és Nikolasz idén augusztusban lesznek 21 évesek.

A gyerekeivel először és egyben legutóbb 2019 őszén szerepelt a Best magazinban, de nemrég egy filmpremieren jelent meg a két kisebbikkel. 

gaspar-zsolti-gyerekei
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Március elsején az új Batman-film premierjére voltak kíváncsiak: a DC Entertainment és a Warner Bros feldolgozásában Batmant Robert Pattinson, a Macskanőt Zoë Kravitz, a Pingvint Colin Farrell, Carmine Falcone-t John Turturro, Alfredot Andy Serkis, Gordon hadnagyot Jeffrey Wright alakítja.   

A TV2 sztárja Nikolt és Nikolaszt átölelve állt a film plakátja elé, mindhárman mosolyogva néztek a fotósok kameráiba. 

gaspar-zsolti-gyerekei2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Gáspár Zsolti nemcsak a rivaldafénytől, hanem a betörőktől is óvja feleségét és gyerekeit. Február végén azt mesélte a Story magazinnak, hogy egy betolakodót láttak az udvarukban, a bokorban lapult valaki, de mire a családfő kiment, elszaladt. A gyerekek is azt mondták neki, félnek, mert zajokat hallanak, valaki biztosan ólálkodik a ház körül.    

- Utánanéztem, mi a legmodernebb védelmi technika a betörők ellen, és most már hetek óta két robot őrzi a házat. Nagyon bírom őket. Lefényképezték a családtagokat, Filoménám gyönyörű arca is ott van a fejükben, és vigyáznak rájuk az életük árán is. Éjjel vannak műszakban, sötétedéstől reggelig, és azonnal jelzik, ha mozgás van az udvarban - mesélte a hetilapnak Győzike öccse, aki egy drónt is telepíttetett a háza fölé.  

Gáspár Evelin párja

Gáspár Győző és Gáspár Bea nagyobbik lányának kijutott a rossz párkapcsolatokból, de a sok csalódás után 27 évesen rátalált a szerelem, ami tavaly nyár óta tart, oda is költözött párjához. A 25 éves, jóképű, tisztelettudó Varga Attiláért Gáspár Evelin szülei is odáig vannak, pedig eleinte aggódtak, mert a fiatalember az egyik közösségi oldalon írt rá a lányukra, hogy tetszik neki, szívesen megismerkedne vele. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük