Kulcsár Edina először a vörös szőnyegen G.w.M-mel: szexi ruhában ölelte a rappert
Kulcsár Edina és G.w.M. először az új Batman-film premierjén jelent meg együtt.

kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti január 14-én jelentették be, hogy nem sikerült megmenteniük a házasságukat, elválnak útjaik. A 2014-es Miss World Hungary három nappal később még nagyobb meglepetést okozott, amikor elárulta, új párja van, és szerelmével, a rapper G.w.M-mel közös képet is posztolt.

Az egykori szépségkirálynő és Csuti a szakítás utáni hetekben még együtt lakott, de hamar rájöttek, ez az állapot nem sokáig lesz tartható. Az üzletember február közepén a Fókuszban mutatta meg, milyen luxushotelben lakik, amíg el nem készül a lakása.

Kulcsár Edina és G.w.M. a Batman premierjén 

A válás bejelentése óta Kulcsár Edina, G.w.M. és Csuti is többször nyilatkozott a magánéletének alakulásáról, de a friss szerelmesek együtt még nem jelentek meg sztárokat felvonultató rendezvényen - egészen kedd estig. Az új Batman-film premierén léptek a vörös szőnyegre. 

kulcsar-edina-gwm
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A DC Entertainment és a Warner Bros feldolgozásában az egyik legmenőbb képregényhős fantasztikus szereposztással tér vissza. 

A történet szerint Batman (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit - így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworthszel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért.

kulcsar-edina2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik.

Batmannek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.

kulcsar-edina1
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Kulcsár Edina csak úgy ragyogott a boldogságtól a filmpremieren, szerelmesen bújt párjához. G.w.M. is büszkén ölelte választottját, aki nagyon dögös volt: a fehér blúzhoz egy fekete bőrsortot választott. 

Pápai Joci feleségével a premieren

"Sok pasi megnézi mellettem a feleségemet, ha - mondjuk - egy feszesebb farmer van rajta, és erre nagyon büszke vagyok!" - vallotta be Pápai Joci. Az énekes felesége a február 10-én a mozikba került, Uncharted című amerikai akció-kalandfilm díszbemutatóján is gyönyörű volt. Az énekes a premierre Anita mellett gyermekeit is elvitte. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük