Demcsák Zsuzsát ritkán látni ilyen szexi dekoltázzsal: férjével, Krishannal mozizott

Demcsák Zsuzsa az új Mátrix-film premierjén jelent meg a férjével, és nagyon dögös szettbe bújt.

demcsak-zsuzsa-profimedia-trenka-attila-femina-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa 1996-ban, 18 évesen a legjobb 15 közé került a Szupermodell című műsorban. 1997-ben már műsort vezetett a TV2-n, ő volt a Fort Boyard - Az erőd háziasszonya. Ezután riporterkedni kezdett a TV2 Tények, illetve Jó estét, Magyarország! című műsorban. 

2017 áprilisáig a Mokka műsorvezetője volt, ekkor családi okokra hivatkozva távozott a csatornától, és pár évre visszavonult. 2020-ban a Life TV-n tért vissza a képernyőre, de a Farm VIP háziasszonya is lett a TV2-n. 

Demcsák Zsuzsa és férje az új Mátrix premierjén

Demcsák Zsuzsa 2019-ben, az Ázsia Expressz egyik játékosaként ismerte meg második férjét, a nála négy évvel fiatalabb, indiai származású Krishant. Rögtön az első perctől fogva izzott közöttük a levegő, tudták, ez nem egy véletlen találkozás. Még abban az évben kimondta a boldogító igent szerelmének egy indiai ceremónia keretein belül, majd a férfi 2020-ban Magyarországra költözött. Napra pontosan az első évfordulójukon hazánkban is összeházasodtak. 

Bár óvják a magánéletüket, és ritkán vesznek részt sztárokat felvonultató eseményeken, az új Mátrix-film premierjén kivételt tettek, és együtt léptek a vörös szőnyegre. A 43 éves sztár a Mátrix - Feltámadások díszbemutatóján vonzotta a tekinteteket: ritkán látni olyan szexi dekoltázzsal, mint ahogy Krishan oldalán a fotósok elé állt. 

Képes összeállításunkban megnézheted Demcsák Zsuzsát és férjét a vörös szőnyegen, valamint más sztárpárokat, akik velük együtt moziztak. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük