Csobot Adél piros ruhában csillogott filmje premierjén: így pózolt a vörös szőnyegen
Csobot Adél az első filmes főszerepe, az El a kezekkel a papámtól! díszbemutatóján csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen.

csobot-adel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. december 9-től kerül a mozikba az El a kezekkel a Papámtól! című családi film. A Megafilm gyártásában, Dobó Kata és Gulyás Buda rendezésében mozivászonra kerülő történet egyik főszereplője Csobot Adél lesz.

A 27 éves sztár most először egy mozifilmben is megmutatja a tehetségét, a csupaszív táborvezetőt, Esztert alakítja, de a film egyik betétdalát is ő énekli. 

Csobot Adél az El a kezekkel a Papámtól! premierjén

Az Eszter dalából készült videóklipben a film főszereplői mellett a film néhány ikonikus díszlete is megjelenik, mint például a cilinder, a pompás oldtimer autó, a titokzatos Kálmán gép, a végén pedig a rendező, Dobó Kata is felbukkan.  

Az El a kezekkel a Papámtól! története szerint, amikor Dorka (Marczinka Bori), a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja (Bokor Barna) újranősül, és ő mostohát (Pálmai Anna) kap, rögtön sejti: addigi világa fenekestül felfordul. És ő mindent meg is tesz, hogy felforduljon. Harcba száll a mostoha ellen, akiről az sem elképzelhetetlen, hogy boszorkány. 

Amikor az apja táborba küldi, hogy ne legyen láb alatt, új szövetségesekre talál: néhány bátor lányra, egy furcsa, föld alatti lényre, egy főzőgépen dolgozó szakácsra és legfőképp egy mindig mosolygó, dalos kedvű táborvezetőre (Csobot Adél) - akivel előbb-utóbb az apjának is találkoznia kell…

A cikk az ajánló után folytatódik

Az „Édes mostoha” történetét új nézőpontból feldolgozó magyar szuperprodukcióban Marczinka Bori, Csobot Adél, Pálmai Anna és Bokor Barna mellett Zsurzs Katit, Nagypál Gábort, Gubás Gabit, Járai Mátét, Elek Ferencet, Pindroch Csabát és Borovics Tamást is láthatjuk. 

Csobot Adél az első filmes főszerepe díszbemutatóján természetesen párjával, Istenes Bencével jelent meg. Mutatjuk, hogyan lépett a vörös szőnyegre a El a kezekkel a Papámtól! többi csinos sztárja.

Ezt is szeretjük