Ő Gajdos Tamás párja 28 éve: Krisztina szexi, átlátszó ruhában ment a premierre

Gajdos Tamáson kívül számos hazai sztár érkezett párjával A Gucci-ház kedd esti díszbemutatójára.

Gajdos Tamás és felesége A Gucci-ház premierjén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan várták már, hogy A Gucci-ház (House of Gucci) megérkezzen a hazai mozikba. Ridley Scott rendező életrajzi-bűnügyi filmje a Gucci divatház vezetőjének meggyilkolását, illetve annak következményeit dolgozza fel. 

Olyan sztárok játszanak benne, mint Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek vagy Al Pacino.

Gajdos Tamás és felesége A Gucci-ház premierjén

A 157 perces alkotás november 25-től látható a magyar mozikban a Fórum Hungary forgalmazásában, de néhány szerencsés már láthatta a kedd esti díszbemutatón. Köztük volt az ATV műsorvezetője, Gajdos Tamás is, aki párjával és lányukkal nézte meg a filmet. 

A 63 éves sztárnak első házasságából egy fia és egy lánya született, Gergely és Viktória, míg Krisztinától egy lánya és egy fia, Dominika és Zétény. 28 éve alkot egy párt Krisztinával, aki a premierre nagyon dögösen érkezett: a fekete bőrszoknyához egy fekete, átlátszó bodyt húzott. 

A Gucci-ház díszbemutatóján nem volt hiány sztárpárokból, képes összeállításunkban megnézheted, kik léptek szerelmükkel a vörös szőnyegre. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük