Csuti ebben a luxushotelszobában él a szakítás után: gyönyörű a kilátás is belőle
Csuti már egy ideje elköltözött a Kulcsár Edinával közös családi házból. Amíg el nem készül a lakása, egy fényűző szállodában tölti a napjait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy hónapja robbant a hír, a sokak által egykor álompárként látott Kulcsár Edina és Csuti hiába próbálták megmenteni válságba jutott házasságukat, a válás mellett döntöttek.

Az egykori szépségkirálynő három nappal később az Instagramon osztotta meg a nagyvilággal, hogy rátalált a szerelem. Új párját, a rapper G.w.M-et egy közös fotón mutatta meg a követőinek. 

Csuti hotelszobája

Csutival a szakítás utáni hetekben még együtt alatt laktak, de hamar rájöttek, ez az állapot nem sokáig lesz tartható. Az üzletember és Kulcsár Edina abban egyeztek meg, hogy az édesanya két közös gyermekükkel a tágas családi házban marad, és az apuka költözik el otthonról. 

csuti-3
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Hiszem azt, hogy a gyereknek az anyukája mellett van a helye. De ha nem hinném, akkor se tudnék mit csinálni. Milyen lehetőségeim voltak? Nyilván volt az a lehetőségem, ami két-három hétig zajlott, egy fedél alatt, és akkor kerülgetjük egymást. Nem tudtuk kibírni, hogy ne szúrjunk oda valamit. Elég egy mondat, elég egy hangsúly, láthatóan nem működött - ecsetelte az üzletember a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amíg véget nem ér a felújítás a lakásában, kénytelen szállodában élni. Igazi luxusban kezdett új életet: 35 négyzetméteres szobájához svédasztalos reggeli, hatalmas fürdőkád, privát szauna és mesés panoráma tartozik. Ha kinéz az ablakon, a Duna látványa fogadja.

csuti-szoba
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Szeretem a vizet és a vízközelséget. Reggelente az ablak előtt el szoktam időzni egy picit, főleg akkor, amikor szép idő van.

Közös vállalkozásaik sorsáról még nem, de arról, hogy gyermekeik mennyi időt töltenek az anyjukkal, és mennyit az apjukkal, már megegyeztek. Csuti egy héten minimum kétszer láthatja Medoxot és Ninát.

- Figyelembe veszem, mikor van közös programjuk, de általában úgy működik, hogy hétköznap egyszer velem vannak, meg a hétvégéből is egy nap az enyém. De ez simán lehet bármikor két nap hétvége vagy három-négy nap hétköznap is, ebben Edina partner. És abban is, hogy bármikor láthatom őket, nincs olyan, ha menni szeretnék a gyerekekért, akkor nem mehetek értük.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika otthona

Zámbó Krisztián és szerelme otthonát a visszafogottság és a romantika jellemzi. Bár eleinte nem mindenben egyeztek meg Zsuzsikával, végül megtalálták a vintage és a modern hangulat közti arany középutat.

Ezt is szeretjük