Horváth Gréta otthona meseszép: a pazar berendezést bárki megirigyelheti
Horváth Gréta lélegzetelállító képeken mutatta meg, hol lakik.

horvath-greta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta egyik szenvedélye a lakásdekorálás. Profikat megszégyenítő szépérzékkel áldotta meg az élet, olyan pazar dekorációkat álmodott meg otthonába, hogy a képek láttán tátva marad az ember szája.

A hobbiját immár a képernyőn is kamatoztathatta: ezzel a témával foglalkozó magazinműsorban, az OtthonTrendben debütált 2020. június 21-én műsorvezetőként a TV2 csatornáján.

Horváth Gréta meseszép otthona

A szépséges anyuka ezer örömmel vállalta a felkérést, megtisztelve érzi magát, hogy rá esett a készítők választása. Testhezállóbb feladatot nem is kaphatott volna, hiszen imád mindent, ami otthona szépítéséről szól. Az Instagram-oldaláról bárki inspirálódhat, ráadásul, ha valaki arra adná a fejét, hogy lemásolja a dekorelemeket, nem kell a pénztárcája mélyére nyúlnia, ugyanis a sztár fillérekből varázsol mesebeli palotát házából. 

„Hihetetlenül szeretek rendezkedni, és minden érdekel, ami dekoráció vagy otthoni trendekkel kapcsolatos. Legyen szó a kertről, kézműves tárgyakról, magunk készített dolgokról. Nekem a hangulat a legfontosabb" - osztotta meg követőivel.

Képeken mutatjuk, milyen gyönyörűen rendezte be otthonát Horváth Gréta.

Cover-fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük