Rúzsa Magdi kislánya, Lujzi pont olyan, mint ő: az ikrei már két és fél hónaposak

Rúzsa Magdi a Mokkában mesélt arról, milyenek személyiségek a babái.

Rúzsa Magdi ikrei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi hármas ikrei mostanra már két és fél hónaposak, egyre nagyobb, ügyesebb babák, szépen fejlődnek. 

Az énekesnő tavaly szeptemberben jelentette be, várandós, férjével ráadásul nem is egy, hanem rögtön három babának örülhetnek. Decemberben bevonult a kórházba, hogy a megfelelő orvosi felügyelet mellett tölthesse ikerterhessége utolsó időszakát. 

Rúzsa Magdi ikrei

A hármasikrek, Keve, Lujza és Zalán 2022. február elsején, a terhesség 34. hetében jöttek a világra, makkegészségesen. Az újszülöttek biztonsági okokból három hetet töltöttek a kórházban, ezután térhettek haza a szüleikkel. Mostanra már két és fél hónaposak, a büszke édesanya a TV2 Mokka című műsorában mesélt a kicsikről.

 – Teljes mértékig kialakult a napirendünk. Már hatalmas babák egyébként, nagyon-nagyon szépen növekednek. Nagyon édesek, látszik napról napra a kis fejlődésük.

Keve hatalmas mókamester, ő már nagyon-nagyon nevetgél.

- Annyira jó látni, hogy már tudatosan csinálnak ilyen dolgokat. Nagyon édesek mindannyian, nagyon élvezzük ezt a szülőszerepet, nagyon izgalmas - mesélte az énekesnő a reggeli műsorban, ahová telefonon jelentkezett be otthonról, a babák mellől. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Annyira érdekes, hogy ilyen picikék, de már látszik, hogy mind a három gyerek teljesen különböző. Abszolút látjuk, hogy ki az, aki inkább az apa vonalát viszi, ki az, aki az anyáét. Nagyon látványos, milyen a személyiségük már most. (…) Most egyelőre azt mondom, hogy tökéletesen látni, hogy melyik gyerek milyen lesz. Tehát hogy kire kell majd jobban figyelni, hogy ő a türelmetlenebb, van a nagyon nyugis, van a kettő közötti. Van, aki nagyon kiköveteli magának, hogy csak vele kell foglalkozni - folytatta Rúzsa Magdi.

A sztáranyuka szerint kislánya, Lujzi az, aki a leginkább megköveteli a teljes figyelmet, ha ő ölben van, édesanyja senki mással nem beszélgethet. Hozzátette, úgy érzi, a baba az ő kicsi klónja, annyira hasonlónak látja magához. 

Rúzsa Magdi azt sem titkolta, hármas ikrekkel az élet egyáltalán nem könnyű, folyamatosan segítségre van szükségük a férjével. Szerencsére nagy a család, a két nagymama váltja egymást, és az énekesnő unokahúga is kiveszi a részét a babák körüli feladatokból. 

- Meg kell szoknunk, hogy ez egy olyan állapot, amit nem lehet egyedül csinálni. Nem tudsz velük elmenni egyedül sétálni, mert ha három baba közül kettő sír egyszerre, nem fogod tudni megoldani a szituációt - árulta el a 36 éves sztár. 

Az énekesnő és férje, Vilmos 11 éve találkoztak először, hét év után házasodtak össze. A férfi igyekszik a háttérben maradni, nem szeretne szerepelni a médiában, csak kevés fotót találni róla felesége közösségi oldalán. 

Ambrus Attila gyerekei

Ambrus Attilát felesége, Réka egy kislánnyal és egy kisfiúval ajándékozta meg: Anna 2019-ben látta meg a napvilágot, Magor pedig 2021 novemberében született. 

Ambrus Attila két gyermekével: Anna és Magor ilyen tüneményes kis lurkók

Ambrus Attilát felesége 2019-ben ajándékozta meg egy kislánnyal, másodjára, 2021-ben kisfiuk született.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezt is szeretjük