Lovas Rozi két gyermeke egy képen: a 3 hetes Izabella és a 2 éves Misa tündérien bújnak anyjukhoz

Lovas Rozi csak nagyon ritkán posztol gyermekeiről az Instagramra. A közös, cuki fotóval alig lehet betelni.

Lovas Rozi lánya és fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi 2007-ben nyert felvételt a Kaposvári Egyetem színművész szakjára. Még le sem diplomázott, amikor leszerződtette a Miskolci Nemzeti Színház, azóta számtalan darabban, mozifilmben és sorozatban láthattuk.

Olyan produkciókban szerepelt többek között, mint a Csak színház és más semmi, a Válótársak vagy a Nejem, nőm, csajom, de rengetegen A mi kis falunk minden lében kanál Erikájaként szerették meg.

Lovas Rozi lánya és fia 

A mindennapokban most egy teljesen más szerepnek él: február 24-én kétszeres édesanya lett. Második gyermeke, Izabella Mária aznap jött a világra, míg első gyermekének, Misának 2020 májusában adott életet. Bár nagyon figyel rá, hogy a gyerkőcöket megóvja a nyilvánosságtól, olykor megoszt róluk egy-egy fotót a rajongói legnagyobb örömére.

Most úgy döntött, azt mutatja meg, hogy a lurkók milyen tündérien szenderültek álomra. A közös képükön a hamarosan kétéves Misa szorosan hozzábújik az anyukájához, míg a háromhetes Izabella a színésznő mellkasán szunyókál.

A bejegyzés mellé viccesen csak annyit írt, hogy: "A legnagyszabásúbb melóm valaha”. Ezzel a mondattal az őt követő édesanyák a legnagyobb mértékben tudtak azonosulni. Valaki azt válaszolta neki, ő is ugyanígy érez az anyaság iránt, majd hozzátette, ez a legjobb dolog a világon.

Mások gratulációikkal árasztották el a kommentszekciót. Sokan pedig nem tudtak betelni a gyerekek cuki látványával. Lovas Rozi és az általa játszott, imádott karakter sorsában felfedezhető némi párhuzam, Erikának is két gyermeke született, azzal a különbséggel, hogy ő ikreknek adott életet a sorozatban.

2021 szeptemberében derült ki, hogy a rajongóknak egy időre el kell búcsúzniuk Erikától és férjétől, a Lengyel Tamás által alakított Gyuritól. Míg utóbbi más munkái miatt, addig Lovas Rozi családi okokból nem lesz látható egyelőre a folytatásban, hiszen a gyermekeire szeretne koncentrálni.

Lovas Rozi a sorozatban és a való életben 

A színésznő az országos hírnevet a 2017-ben indult, A mi kis falunk című sorozatnak köszönheti, amelynek hatodik évada 2021. október 2-án ért véget. Füleki polgármester (Csuja Imre) jobbkeze, Bodri Gyuri (Lengyel Tamás) párja imádja a csatokat és a hajdíszeket. Lovas Rozi a való életben nagyon dögös és elegáns is tud lenni.

Lovas Rozi ilyen dögös is tud lenni: felismered A mi kis falunk színésznőjét?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük