A mi kis falunk 3 főszereplője is búcsúzik a nézőktől: a folytatásban már nem szerepelnek

A mi kis falunk 6. évadának 6. epizódja után szünetre vonul A mi kis falunk, és három alapszereplő is eltűnik egy időre.

a-mi-kis-falunk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. október 2-án, szombaton láthatják a nézők A mi kis falunk hatodik évadának hatodik részét, aztán szünetre vonul a sorozat, helyette szombat esténként az X-Faktor lesz műsoron. 

Nemcsak az RTL Klub sikerszériája búcsúzik egy időre, hanem három alapszereplő is - derült ki a Fókuszból

A mi kis falunk 3 alapszereplője eltűnik

A mi kis falunk folytatásban három alapszereplő eltűnik egy időre: a Tecát alakító Bata Éva és az Erikát játszó Lovas Rozi családi okokból nem lesz látható a folytatásban, mindkét színésznő gyermekére szeretne koncentrálni. 

bata-eva
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Ezek a karakterek ilyen-olyan okból pihenőre mentek. Lovas Rozi és Bata Évi a gyerekáldás miatt, Tomi pedig a történet összekapcsolódása miatt is. Az éreztük, nem volna ártalmas, ha ezek a karakterek most pihennének, és kapóra jött például Tominak az, hogy egy másik sorozatban kapott szerepet. Így picit könnyebb volt őt elengednünk - mesélte az RTL klub műsorában Kapitány Iván, a sorozat író-rendezője. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Februárban derült ki, hogy Bata Éva és párja, Bereczki Zoltán első közös gyermeküket várják. Kislányuk, Flóra, augusztus elején jött a világra

- Vannak az életben prioritások, és nekem el kellett kezdeni gondolkodni azon, mit szeretnék. Nagyon fontos minden, a hivatásom is, de elkezdett más az első helyen állni. Hogy ez egy szünet? Nem tudom még, meglátjuk, hogy alakul. Azt sem tudom, hogy két nap múlva mi lesz - vallotta be a 34 éves színésznő.

lovas-rozi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Lovas Rozi 2020 májusában lett édesanya, egy hónappal korábban ment férjhez a kisfia édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz. Idén augusztus végén derült ki, hogy Misa testvérkét kap, a színésznő második gyermeke februárban érkezik

- Szakmailag és magánéletileg is úgy érzem, hogy eljött a váltás ideje. Egy ilyen karakter, amit már ennyi ideje játszik az ember, vagy már ennyire ismerősen mozog benne, akkor tud újabb és újabb színekkel megtöltődni, ha van lehetősége kimozdulni belőle, másféle dolgokat is csinálni, és újra visszatalálni hozzá - véli a 35 éves sztár.

lengyel-tamas
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az Erika párját, Gyurit megformáló Lengyel Tamást sem láthatjuk egy darabig, hiszen Erika és az ő karaktere összekapcsolódik. A színész a jövőben egy új RTL-es vígjátéksorozatnak lesz a főszereplője.

- Amilyen elképesztő büszkeség és nagyszerű érzés az, amikor az embert megkínálják az alkatától eltérő szereppel, egy idő után olyan erős lesz a félelem, hogy ha ebből sikerült valamit jól megfogalmazni, akkor az hosszú ideig, ha nem örökre, rajta marad. 

a-mi-kis-falunk-erika-gyuri
Fotó: RTL Magyarország

- Egy ilyen méretű sorozatot nagyon-nagyon időigényes forgatni. Magyarországon egy színész általában a nyár kezdetétől a nyár végéig, kora őszig forgat. Ha elköteleződsz egy ilyen projekthez, nincsen túl sok más választási lehetőséged. Ez az új sorozat, aminek helye lett, mert már nincs az én életemben A mi kis falunk, az pont ezt fogja tenni - osztotta meg a nézőkkel Lengyel Tamás.   

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük