A mi kis falunkban ő a teszetosza Laci: a való életben ilyen sármos Bánki Gergely

A mis kis falunk alapszereplői a sorozatban és a való életben.

bangi-gergely-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2017 februárjában bemutatott A mi kis falunk című sorozat hamar a nézők nagy kedvencévé vált, 2021. április 20-án már megkezdték a hatodik évad forgatását. 

Az RTL Klub sikersorozatában évadról évadra új szereplőket köszönthetünk a stábban, de szerencsére az első évad alapszereplői is - egy kivétellel - tovább szórakoztatják a nézőket. 

A mi kis falunk szereplői a valóságban

Bánki Gergely alakítja Berkics Lacit, a polgármester unokaöccsét, a volt tanárnő, Kati egyetlen gyermekét, aki a két említett felnőttel lakik, és a polgármesteri hivatalban dolgozik. Álmodozó, kissé teszetosza, aki sok helyzetet tűpontosan lát, mégsem veszik komolyan. 

- Nagyon szeretem, nagyon hálás szerep. Mindig jót akar, akár a faluért, akár a családjáért, akár saját magért. Egy végtelenül tiszta szívű srác, viszont kicsit szerencsétlen is, a körülmények is általában ellene szólnak, de ő se tudja határozottan képviselni magát. Laci a klasszikus bohócfigura, akit nagyon lehet szeretni, és nagyon jókat lehet rajta nevetni. Meg kell jegyeznem, mostanra azért már jóval felnőttebb - mondta a 47 éves sztár 2021 márciusában az RTL Most Mit nézel? című sorozatkibeszélőjében. 

A színészt láthattuk a Buhera mátrix, a Brazilok és a Hetedik alabárdos című filmekben. Az biztos, hogy a való életben sokkal sármosabb, mint A mi kis falunkban - ez több másik szereplőről is elmondható. Képes összeállításunkban őket is láthatod. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Meister Natália

Ezt is szeretjük