Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya már féléves: Flóra igazi örökmozgó
Bereczki Zoltán a Life TV Ébredj velünk! című műsorában árulta el, milyen korszakba lépett Bata Évával közös gyermeke.

bereczki-zoltán-bata-éva-covere
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltánt és Bata Évát a közös munka hozta össze. A Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba. Két évvel később már szülőkként, a legnagyobb titoktartás közepette mondták ki a boldogító igent, kislányuk 2021 augusztusában jött a világra.

Apás szülés volt, a színész bent volt a szülőszobában akkor, amikor Flóra meglátta a napvilágot. A baba körüli teendőkből is százszázalékosan kiveszi a részét, besegít mindenben, amiben csak tud. 

Bereczki Zoltán és Bata Éva lánya, Flóra

Bata Éva 2021 decemberében mesélt gyermeke első hónapjairól. A Nők Lapjának azt nyilatkozta, kívánni sem lehet Flóránál jobb babát. Elárulta róla, hogy kifejezetten nyugodt, igazi jó fej gyermek. 

bata éva
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Az immár hat hónapos lurkóról legutóbb az édesapja mesélt a Life TV Ébredj velünk! című műsorban, amelynek ő az egyik házigazdája. Az adásban Holdampf Lindával éppen Rúzsa Magdi hármas ikreiről beszélgettek, ekkor került szóba, hogy Flóra belépett az örökmozgókorszakba.

- A mi babánk nagyon jó alvó volt… eddig. A tízpercenként való kelés most ezzel a szeles időjárással nagyon kemény, főleg Vicának. 

Mindamellett, hogy kislányuk érzékeli a változékony, szeles időjárást, és emiatt többször felébred éjszaka, van, hogy a pelenkacsere sem úgy megy, ahogy eddig.

- Most van az, hogy iszonyúan elkezdett mozogni, és beindult a fogzás. Pelenkát nem tudsz cserélni rajta, mert abban a pillanatban, hogy lerakod, és megfordulsz a pelenkáért, már nincs ott a gyerek.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya, Bereczki Zora 14 éves lett, édesanyja december 7-én posztolt egy szülinapos fotót vele. Az írta, 14 éve ámuldozik, a lánya mennyire másként gondolkodik, működik, mennyire más az ízlése, mennyire szabad és független, és mégis mennyire nagyon hasonlít rá.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!, RTL Klub/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük