Bereczki Zoltán titokban összeházasodott Bata Évával: 4 hónapos kislánya anyja már a felesége

Bereczki Zoltán elárulta, hogy Bata Évával összeházasodtak, akit egy ideje mindenkinek a feleségeként mutat be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén februárban derült ki, hogy a megismerkedésük után két évvel Bereczki Zoltán és Bata Éva első közös gyermeküket várják. A színésznő augusztus elején adott életet kislányuknak, aki a Flóra nevet kapta.

A színész Blikk + Győzőben elárulta, hogy párjával nemcsak szülők, de már férj és feleség is, négy hónapos kislánya édesanyját egy ideje mindenkinek a feleségeként mutatja be.

Bereczki Zoltán és Bata Éva összeházasodott

- Most azt hiszed, hogy ez olyan nagy titok, de én mindenhol azt mondom, a feleségem, ám soha senkinek nem esett le - osztotta meg kollégájával.

Bereczki Zoltán volt már nős, 2005-ben vette feleségül Szinetár Dórát, aki 2007-ben egy kislánnyal, Zorával ajándékozta meg. 2013-ban elváltak, a színésznő 2015 nyarán összeházasodott Makranczi Zalán színésszel, akitől egy kisfia is született. Bereczki a válása után nyolc évig teljesen egyedül élt, majd egymásra találtak Bata Évával. A Blikk olvasóinak azt is elárulta, a párjának volt fontosabb, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. 

- Tudom, hogy neki mennyire fontos volt, és mivel nagyon tiszteletben tartjuk egymás igényeit, ezért nekem ez egyáltalán nem volt kérdés. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bata Éva és Bereczki Zoltán a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba.

- Egy olvasópróbán leültünk egymással szemben, de megmondom őszintén, hogy meg se kellett szólalnia. Bejött, bemutatkoztunk, és ahogy kezet fogtunk, a gerincemen végigment egy soha nem érzett bizsergés. Aztán elkezdtük az olvasópróbát, majd egy rossz poén jutott eszembe valamelyik párbeszéd kapcsán. De úgy voltam vele, a kis zenés múltammal végre van egy prózai csapat, ezért lenyeltem. Ő pedig bemondta ugyanazt. Ez már kettő null volt. A harmadik pedig az volt, amikor a próbák előtti fotózáson azt vettem észre, hogy nem csak én keresem őt. 

Bata Éva és Bereczki Zoltán a Nemek és igenek című darab fotóspróbáján a Centrál Színházban 2019. február 28-án.
Bata Éva és Bereczki Zoltán a Nemek és igenek című darab fotóspróbáján a Centrál Színházban 2019. február 28-án.
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ezt követően vasárnap este konstatálta, hogy péntek délelőtt óta rengeteg üzenetet váltottak, mély és vicces dolgokról is tudtak beszélni. Kíváncsi volt, ez az egymásra hangolódás, a közös rezgés működik-e élőben is, ezért elhívta ebédelni. Működött. 

Szinetár Dóra fiának ilyen volt a kapcsolata Bereczki Zoltánnal

A színésznő mindössze húszéves volt, amikor megszületett Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiuk, Lőcsei Márton. Második férje, Bereczki Zoltán 12-13 évig volt jelen Marci életében, akit a fiú apának is szólított. 

Ezt is szeretjük