Szulák Andrea lánya gyönyörű tini: a 14 éves Rozina vonzotta a tekinteteket
Szulák Andrea és lánya együtt mentek el a West Side Story című film premierjére, ahol sokan ámultak Rozina szépsége láttán.

szulák-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea a ’80-as évek óta éli az életét a rivaldafényben: sokáig külföldön dolgozott vendég tánczenészként, Magyarországon énekesnőként és színésznőként sem kerülték el a sikerek. A korszak szexszimbóluma lett, majd az évek előrehaladtával nemcsak a kamera előtt és a színpadon, hanem műsorvezetőként is megszerették a tévénézők.

Aki ilyen régóta szerepel a köztudatban, az pontosan tudja, hogyan válassza szét a munkát és a magánéletet. Szulák Andrea kincsként vigyáz a szeretteire, lányát csak nagyon ritkán mutatja meg a közösségi médiában, és az is ritka, hogy valahol Rozinával az oldalán jelenjen meg.

Szulák Andrea lánya gyönyörű tini

2021 decemberében kivételt tettek, együtt mentek el a West Side Story című film premiervetítésére. Steven Spielberg rendezése az 1957-es eredeti musical filmadaptációja, amelyből 1961-ben már készült egy mozis feldolgozás Richard Beymer, Natalie Wood és Rita Moreno főszereplésével.

rozina 1
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Mivel Rozina örökölte édesanyjától a zenés darabok szeretetét, nem hagyhatták ki a film bemutatóját. Az eseményen az anya-lánya páros vonzotta a tekinteteket, a fotósok nem győzték kattogtatni a gépeiket a gyönyörű 14 éves láttán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekes-színésznő egyedül neveli Rozinát, éppúgy, ahogy őt az édesanyja, aki már nem érhette meg az unokája születését. Szoros kapocs van közöttük, ám azt pontosan tudja, hamarosan eljön az idő, amikor a lánya kirepül a családi fészekből.

rozina 2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

- Meggyőződésem, hogy anyu küldte nekem odafentről Rozinát, aki közvetlenül anyák napja után született. A gyerekem kezd olyan korba érni, amikor másodpercek alatt fog leválni rólam: na, ott kapok majd egy következő, mély "gyomrost” a sorstól! - magyarázta korábban a Hot! magazinnak.

Dobó Kata és ritkán látott lánya

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki jövő hónapban a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. A 47 éves sztár gyermekét óvja a nyilvánosságtól, de új filmje díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg 2021 decemberében. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük