Megszületett Lovas Rozi második gyermeke: Izabelláról cuki babafotó készült
Lovas Rozi színésznő a kisfia után február 24-én egy kislánynak adott életet, aki az Izabella Mária nevet kapta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi néhány nappal ezelőtt életet adott második gyermekének. Már kétszeres édesanya, ahogy az általa alakított Erika is A mi kis falunkban. 

Míg az RTL Klub sorozatában a polgármester jobb keze ikreknek adott életet, egy kisfiúnak és egy kislánynak, addig a való életben a két baba közel két év különbséggel jött a világra. 

Megszületett Lovas Rozi második gyermeke

A 35 éves sztár február 9-én a kilencedik hónapban egy babapocakos fotó posztolt magáról, múlt pénteken pedig a férje egy tündéri anya-baba fotóval jelentette be, hogy február 24-én megszületett a kislányuk, Izabella Mária. 

Lovas Rozi 2020 májusában lett először édesanya, egy hónappal korábban ment férjhez a kisfia, János Misa édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz. 

2021 augusztusában derült ki, hogy a színésznő ismét babát vár, miután a Radnóti Miklós Színház a honlapján közleményben tudatta, a Junior Prima díjas sztár második gyermekével várandós.

"Örömmel jelentjük, hogy sokasodik a Horváth-Lovas család, februárban érkezik Misa kistestvére. Így Rozi ebben az évadban nem vállal újabb szerepeket, novemberig lesz látható az előadásokban" - írta a teátrum.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lovas Rozi a Pécsi Országos Színházi Találkozón kétszer is elnyerte a Legjobb 30 év alatti színésznő díját. Láthattuk a Nejem, nőm, csajom című vígjátékban, A berni követ című tévéfilmben és a Csak színház és más semmi című sorozatban, de az egész ország A mi kis falunk című sorozatnak köszönhetően ismerte meg. 

A 2017-ben indult sikerszéria hatodik évada 2021 októberében ért véget, majd egy kis szünetre vonult. Kiderült, nem csak a sikerszéria búcsúzott egy időre, hanem három alapszereplő is: a Tecát alakító Bata Éva és az Erikát játszó Lovas Rozi családi okokból nem lesz látható a folytatásban, mindkét színésznő gyermekére szeretne koncentrálni. 

Lovas Rozi 2019 márciusában A mi kis falunk harmadik évadának közönségtalálkozóján.
Lovas Rozi 2019 márciusában A mi kis falunk harmadik évadának közönségtalálkozóján.
Fotó: Profimedia

Az előbbi 2021 augusztusában hozta világra kislányát, Flórát, akinek édesapja Bereczki Zoltán. Az Erika párját, Gyurit megformáló Lengyel Tamást sem láthatjuk egy darabig, ő egy új RTL-es vígjátéksorozatnak lesz a főszereplője. Titokban a színész is szülő lett: 2021 októberében árulta el, hogy a nyilvánosság kizárásával megnősült, és gyermeke is született, kisfia ekkor már 11 hónapos volt. 

Lovas Rozi a sorozatban és a való életben 

A színésznő az országos hírnevet a 2017-ben indult, A mi kis falunk című sorozatnak köszönheti, amelynek hatodik évada 2021. október 2-án ért véget. Füleki polgármester (Csuja Imre) jobbkeze, Bodri Gyuri (Lengyel Tamás) párja imádja a csatokat és a hajdíszeket. Lovas Rozi a való életben nagyon dögös és elegáns is tud lenni.

Ezt is szeretjük