Megszületett Lovas Rozi második gyermeke: Izabelláról cuki babafotó készült

Lovas Rozi színésznő a kisfia után február 24-én egy kislánynak adott életet, aki az Izabella Mária nevet kapta.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi néhány nappal ezelőtt életet adott második gyermekének. Már kétszeres édesanya, ahogy az általa alakított Erika is A mi kis falunkban. 

Míg az RTL Klub sorozatában a polgármester jobb keze ikreknek adott életet, egy kisfiúnak és egy kislánynak, addig a való életben a két baba közel két év különbséggel jött a világra. 

Megszületett Lovas Rozi második gyermeke

A 35 éves sztár február 9-én a kilencedik hónapban egy babapocakos fotó posztolt magáról, múlt pénteken pedig a férje egy tündéri anya-baba fotóval jelentette be, hogy február 24-én megszületett a kislányuk, Izabella Mária. 

Lovas Rozi 2020 májusában lett először édesanya, egy hónappal korábban ment férjhez a kisfia, János Misa édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz. 

2021 augusztusában derült ki, hogy a színésznő ismét babát vár, miután a Radnóti Miklós Színház a honlapján közleményben tudatta, a Junior Prima díjas sztár második gyermekével várandós.

"Örömmel jelentjük, hogy sokasodik a Horváth-Lovas család, februárban érkezik Misa kistestvére. Így Rozi ebben az évadban nem vállal újabb szerepeket, novemberig lesz látható az előadásokban" - írta a teátrum.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lovas Rozi a Pécsi Országos Színházi Találkozón kétszer is elnyerte a Legjobb 30 év alatti színésznő díját. Láthattuk a Nejem, nőm, csajom című vígjátékban, A berni követ című tévéfilmben és a Csak színház és más semmi című sorozatban, de az egész ország A mi kis falunk című sorozatnak köszönhetően ismerte meg. 

A 2017-ben indult sikerszéria hatodik évada 2021 októberében ért véget, majd egy kis szünetre vonult. Kiderült, nem csak a sikerszéria búcsúzott egy időre, hanem három alapszereplő is: a Tecát alakító Bata Éva és az Erikát játszó Lovas Rozi családi okokból nem lesz látható a folytatásban, mindkét színésznő gyermekére szeretne koncentrálni. 

Lovas Rozi 2019 márciusában A mi kis falunk harmadik évadának közönségtalálkozóján.
Lovas Rozi 2019 márciusában A mi kis falunk harmadik évadának közönségtalálkozóján.
Fotó: Profimedia

Az előbbi 2021 augusztusában hozta világra kislányát, Flórát, akinek édesapja Bereczki Zoltán. Az Erika párját, Gyurit megformáló Lengyel Tamást sem láthatjuk egy darabig, ő egy új RTL-es vígjátéksorozatnak lesz a főszereplője. Titokban a színész is szülő lett: 2021 októberében árulta el, hogy a nyilvánosság kizárásával megnősült, és gyermeke is született, kisfia ekkor már 11 hónapos volt. 

Lovas Rozi a sorozatban és a való életben 

A színésznő az országos hírnevet a 2017-ben indult, A mi kis falunk című sorozatnak köszönheti, amelynek hatodik évada 2021. október 2-án ért véget. Füleki polgármester (Csuja Imre) jobbkeze, Bodri Gyuri (Lengyel Tamás) párja imádja a csatokat és a hajdíszeket. Lovas Rozi a való életben nagyon dögös és elegáns is tud lenni.

Ezt is szeretjük