Lengyel Tamás 4 éve van együtt feleségével: olyanok, mint a tűz és víz
Lengyel Tamás óvja a magánéletét, beszélni sem nagyon szokott a feleségéről, gyermeke édesanyjáról.

lengyel-tamás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lengyel Tamás 2001-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, de már hallgatóként elkezdte építeni a karrierjét a szakmában. Azóta számtalan színházi darabban, filmben és sorozatban szerepelt, egy ország zárta a szívébe A mi kis falunk Gyurijaként. Lengyel Tamás csak megerősíteni tudja, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

A színész 2021 őszén jelentette be, hogy az imádott karaktert a sorozat készítői a saját kérésére szüneteltetik, a következő évadban nem lesz látható, ahogy Erika és Teca megformálója sem. A szomorú rajongóknak kicsi vigaszt nyújthat az, hogy a pajkaszegi fociedző sorsa úgy alakult, ahogy a nagykönyvben megírták: elvette Erikát, aki egy ikerpárt szült neki.

Lengyel Tamás felesége

Bodri György megformálója is elmondhatja magáról mindezt, bár Lengyel Tamás igyekszik a lehető legjobban megóvni a magánéletét. 2020 márciusában beszélt arról először, hogy másfél évvel korábban megnősült, és azt is sikerült 11 hónapig titokban tartania a nagy nyilvánosság előtt, hogy édesapa lett. Kisfia 2020 őszén született meg.

- A közvetlen környezetem tudott róla, furcsa is lett volna, ha anyám feljön, és ott a gyerek. Bizonyos emberekkel ellentétben mi nem akartunk pénzt csinálni a gyerek első fotójából, féltve őrizzük az intimitást a családban. Most azért beszélek róla, mert az új projekt, amibe belevágtam, az apává válást dolgozza fel - magyarázta a Hot! magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Feleségéről sem árult el sokat a múltban. Most a lappal megosztotta, hogy kedvese és ő olyanok, mint a tűz és a víz. Nagyon különböző személyiségek, de ez egyáltalán nincs negatív hatással a kapcsolatukra.

mi kis falunk 1
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

- Lassan négy éve vagyunk együtt. Amíg ő extrovertált, én introvertált típus vagyok, de csak megerősíteni tudom, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Kedvesével terveznek kis testvért, de nem tudják, mikor fog gyarapodni a családjuk. Egyelőre még elevenen élnek bennük az első éjszaka emlékei. Nem tudták, miért sír a gyermekük, így akit csak elértek, felhívtak. Végül kiderült, mivel nagy baba volt, nem volt elég neki a vacsora, és tápszerért tüntetett.

Molnár Áron és más sztárok ritkán látott párjai

Nem Molnár Áron az egyetlen, akit csak különleges eseményeken láthatunk párja mellett. Képes összeállításunkban olyan magyar sztárokat láthatsz, akik 2021-ben kivételesen megjelentek egy díjátadón vagy filmbemutatón a szerelmük társaságában, és nagy feltűnést keltettek.

Cover-fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük