Lengyel Tamás 11 hónapig titkolta, hogy apa lett: kisfiát először mutatta meg

A mi kis falunk Gyuriját alakító Lengyel Tamás először beszélt 11 hónappal ezelőtt született kisfiáról és az apaság örömeiről.

lengyel-tamas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk ötödik évada 2021. október 2-án azzal indult, hogy megszülettek Erika (Lovas Rozi) és Gyuri (Lengyel Tamás) ikrei, és a párt hivatalosan is összeadta a kórházban Pajkaszeg polgármestere. 

A színésznő a való életben már 2020 májusában édesanya lett, egy hónappal korábban ment férjhez a kisfia édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz, idén augusztusban pedig kiderült, hogy Misának februárban kis testvére születik. 

Lengyel Tamás kisfia már 11 hónapos

Lengyel Tamás tavaly márciusban beszélt arról először, hogy titokban megnősült, most pedig azt árulta el a Fókuszban, hogy kolléganőjéhez hasonlóan tavaly ő is szülővé vált: 11 hónappal ezelőtt megszületett a kisfia, Vince. 

lengyel-tamas-fb
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Most már közel 11 hónapos, már van egy viszonyunk: észrevesz, reagál rám, tudunk együtt csinálni dolgokat. Nem éreztem még ilyen méretű kötődést senkihez, és ilyen méretű szeretetet, szerelmet, vagy nem is tudom, minek nevezzem ezt a feltétel nélküli kapcsolatot. Elképesztő tapasztalás, hogy van valaki, aki tíz hónap után ennyire szorosan kapcsolódik hozzám. Ez a fajta érzés összehasonlíthatatlan bármi mással - vallotta be Lengyel Tamás.

A cikk az ajánló után folytatódik

A színész számára fontos volt, hogy már az első napokban otthon legyen a babával és feleségével, és együtt éljék át ezeket a pillanatokat, ezért a szülés után két hónapig nem vállalt semmilyen munkát. Mint sok édesapa, elsőre ő is megrémült, de közben elképesztő élmény is volt apává válnia, és mint minden szülő, azonnal gyönyörűnek látta a gyermekét. 

- Nagyon hamar az én mellkasomra került. A születést követő kb. 15. percben már itt feküdt rajtam. Elképesztő élmény volt. 

A gyuris gyerekruhát azoktól a falubeliektől kapta, akiktől A mi kis falunk forgatásán a produkció Erikáék házát bérli.
A gyuris gyerekruhát azoktól a falubeliektől kapta, akiktől A mi kis falunk forgatásán a produkció Erikáék házát bérli.
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Nekünk is voltak nehéz pillanataink az első napokban. Elérkezik a horror pillanat, amikor együtt maradsz az újszülött gyerekeddel, és nem tudod, miért sír - vallotta be a 44 éves sztár. 

Az apaságra készülve kapta meg Szily László Kitolás című könyvét, ami kezdő szülők vicces élettörténeteit mutatja be. Ezeket a saját tapasztalataival kiegészítve egy stand-up-szerű produkción dolgozik, ami a Kitolás – Apanevelés kezdőknek és haladóknak címet kapta. Egyedül áll majd színpadra, ez pályája során először fordul elő. Alkotótársa Horváth János Antal, Lovas Rozi férje, akivel nem ez az első közös munkájuk: az elmúlt nyáron mutatták be az Árvák című kamaradrámát, amelyben Lengyel Tamás Lovas Rozival és Molnár Áronnal játszott.

Lovas Rozi, A mi kis falunk Erikája a való életben

A 35 éves színésznő az RTL Klub sikersorozatában Erikát alakítja. Füleki polgármester (Csuja Imre) jobbkeze, Bodri Gyuri (Lengyel Tamás) párja imádja a csatokat és a hajdíszeket, de Lovas Rozi a való életben nagyon dögös és elegáns is tud lenni.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz  

Ezt is szeretjük