Csuja Imre 34 éves lánya gyönyörű színésznő: Fanni a Toxikoma című filmben is szerepel
Csuja Imre lánya, Fanni végül gyógypedagógusként végzett, de a színészetnek sem fordított teljesen hátat.

csuja-imre-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csuja Imrét a színházba járók, a moziba járók és a tévénézők is ismerik évtizedek óta. Az RTL Klub 2017 februárjában indult, és 2021 szeptember 4-én már a hatodik évadával jelentkező A mi kis falunk című sorozata csak tovább növelte ismertségét és népszerűségét. 

Kevesen tudják, hogy felesége a neves szinkronrendező Árvay Zsuzsanna, lánya, Csuja Fanni pedig az apja nyomdokaiba kívánt lépni, apjával együtt szerepelt a Jóban Rosszban című sorozatban is. 

Csuja Imre lánya, Csuja Fanni a Toxikomában

Miután az első felvételije a Színművészetire sikertelen lett, Csuja Fanni bekerült az akkor Jordán Tamás vezette Nemzeti Színház stúdiójába. Két év színpadi tapasztalat után, 2011-ben szerepet kapott a TV2 napi sorozatában.

Csuja Imre és Csuja Fanni a Jóban Rosszban díszletében 2011-ben.
Csuja Imre és Csuja Fanni a Jóban Rosszban díszletében 2011-ben.
Fotó: TV2/Aktív Extra vágatlan

- Azt sejtettük, hogy jól áll neki a kamera, ilyen visszajelzéseket kapott a Színművészeti Főiskolán is, de még engem is meg tudott lepni humoros fordulóponttal a szerepében. Jobban örültem, mint Bala a Valami Amerika 2-ben (A vígjátékban a karaktere fegyverrel ment a színésznőnek készülő lányáért - a szerk.). Az ember félti a gyerekét, pláne egy ilyen pályán, ami mondjuk ki: nem könnyű - mondta akkor Csuja Imre az Aktív Extra vágatlannak.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A Pajkaszeg polgármesterét alakító színész lánya háromszor felvételizett sikertelenül a Színművészeti Egyetemre. Épp azon volt, hogy negyedszerre is megpróbálja, de a döntés nem volt egyszerű, mert már egy párt alkotott Telekes Péter színésszel, és mindketten tudták, hogy a Színművészetire járás nem erősíti a párkapcsolatokat, ellenkezőleg. 

- Féltem is ettől, de közben iszonyúan vonzott a színpad. És akkor Pepe azt mondta, menj, csináld, ha úgy kell lennie, akkor kibírjuk együtt, ha meg nem, akkor nem. Beadtam a jelentkezésem hétfőn, és pénteken a kezemben volt a pozitív terhességi teszt… Le is mondtam a felvételit - mesélte Csuja Fanni 2021 májusában a Nők Lapjának

Csuja Imre és lánya, Csuja Fanni a Toxikoma budapesti díszbemutatóján.
Csuja Imre és lánya, Csuja Fanni a Toxikoma budapesti díszbemutatóján.
Fotó: Tihanyi Anna

A Vígszínház színészével 2008-ban házasodtak össze, 2009-ben megszületett Marci fiuk, majd Matyi, 2015. augusztus 3-án, Fanni születésnapján pedig a kislányuk, Anna. Az immár háromszoros édesanya nem bánja, hogy kihagyta az újabb felvételit, mert megtalálta a helyét: családanya és gyógypedagógus. 

A színészetről sem kellett lemondania, 2021. szeptember 2-án került a mozikba a Toxikoma, Herendi Gábor új filmje, amely Szabó Győző önéletrajzi regényének egy részét dolgozza fel. Őt A mi kis falunkban megismert (négy évadon át alakította Matyit) Molnár Áron alakítja, míg Csuja Fanni a főszereplő első feleségét, Juditot játssza.  

A mi kis falunk nagy öregjei fiatalon

Csuja Imre olyan szerepekkel írta be magát a filmtörténelembe, mint az Üvegtigris Csokija vagy a Valami Amerika 2. és 3. részének Bala nevű maffiózója. Fiatalabb kori szerepeire kevesebben emlékeznek, így azt sem tudják jó páran, milyen sármos pasi volt karrierje elején, a ’80-as években. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett egyik első szerepében Csuja Imre 25 évesen, valamint A mi kis falunk többi sztárját is láthatod fiatalon.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük