Felismered a fiatal Csuja Imrét? A mi kis falunk polgármestere ilyen sármos volt
Képeken A mi kis falunk nagy öregjei pályájuk elején.

csuja-imre-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétség sem férhet hozzá, hogy A mi kis falunk indulása óta az egyik legnépszerűbb televíziós sorozat. Pajkaszeg lakóinak mindennapjaiba először 2017 februárjában kaphattunk betekintést az RTL Klubon, 2021 márciusában pedig már a hatodik szezon indult el.

A széria sikerének egyik kulcsa az, hogy mindenki megtalálja a kedvenc karakterét. Míg egyesek Erika (Lovas Rozi) és Gyuri (Lengyel Tamás) évődésén nevetik könnyesre a szemüket, mások a kis település polgármesterének ügyetlenkedésén kacagják halálra magukat. 

A mi kis falunk nagy öregjei fiatalon

Füleki Károly figurája nem csak a nézők szívének kedves, az őt megformáló Csuja Imre is imádja a mindig valamiben mesterkedő karaktert.

- A jég hátán is meg akar élni, van benne egy kis önzés is, de valahogy mindig szerencséje van bizonyos helyzetekben, mindig kivágja magát. Olykor pedig egyszerűen pofátlan, annyira pofátlan, hogy attól már egyszerűen meg kell zabálni - áradozott a figuráról a színész a Fókusznak 2020 szeptemberében.

Csuja Imre nevéhez nem csupán ez az egy ikonikus figura fűződik: a sorozatsztár olyan szerepekkel írta be magát a filmtörténelembe, mint az Üvegtigris Csokija vagy a Valami Amerika 3 Bala nevű maffiózója. Bár ezen szereplők aranyköpéseit sokan bármikor fel tudnák idézni, fiatalabb kori szerepeire kevesebben emlékeznek, így azt sem tudják jó páran, milyen sármos pasi volt karrierje elején, a ’80-as években.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett egyik első szerepében Csuja Imre 25 évesen, valamint A mi kis falunk többi sztárját is láthatod fiatalon.

Cover-fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük