A mi kis falunk bombázójaként lett ismert: Ripli Zsuzsi most civil szakmát is űz
Ripli Zsuzsi legkedvesebb hobbiját, a testmozgást választotta második hivatásának, de más foglalkozást is kitanult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Öt esztendővel ezelőtt, 2017 februárjában startolt el az RTL Klubon A mi kis falunk. Akkor maguk a készítők sem gondolták, hogy Pajkaszeg lakói ennyire belopják magukat a nézők szívébe. 

Sokan a színes karakterek miatt imádják a sorozatot: ki a falu ügyefogyott munkásai, Szifon és Baki sziporkái miatt várják a részeket, mások Stoki, a rendőr bénázásain nevetik könnyesre a szemüket. A show ügyeletes bombázójának is akadnak rajongói: Ripli Zsuzsi Dórija nem csak a pap kegyeit keresi.

Ripli Zsuzsi civil foglalkozása

A figurát megformáló színésznő a valóságban is igazi csábító: 2004-ben az év playmate-jének választották, és modellként is dolgozik. A mi kis falunkban sokszor láthattuk már a hibátlan alakját, amit nem csak a jó géneknek köszönhet. Imád mozogni, a sportot pedig immár nemcsak hobbiként, hanem hivatásként űzi.

mi kis falunk
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Kedvenc mozgásformái a jóga és a pilates, épp ezért mindkettőből elkezdett egy iskolát. 2021 nyarán már arról számolt be az Instagramon, hogy elérkezett a vizsgáihoz. Októberében pedig a Reggeliben mesélt az új foglalkozásáról. Régi álmát valósította meg azzal, hogy jóga- és pilatesoktató lett, szerinte ez a két szakma tökéletesen megfér a színészettel, sőt kiegészítik egymást.

- A színészetet nagyon szeretem, a színház és a film is számomra szerelem ugyanúgy, mint a testmozgás. Az én irányom ez a kettő együtt - ecsetelte az adás vendégeként ősszel.

Azt is elárulta, nem ezek az egyetlen civil foglalkozások, amelyeket kitanult. Egy teljesen más irányban is elindult: logisztikusképzést végez a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán, már csak a szakmai gyakorlatát kell teljesítenie. 

- Nekem a tudás az az érték, amit önmagamba fektetek be, és ami csak gyarapodik. A tudással új ablakok nyílnak a világra, más oldalairól tudjuk szemlélni a dolgokat, főleg, ha olyat tanulunk, ami közel áll a szívünk vágyához - mondta el a Blikknek.

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

Ezt is szeretjük