Dobó Kata lányának derékig erő haján ámul mindenki: Szofiról az édesanyja tett ki képet

Dobó Kata csodaszép képet készített kislányáról. Szofi februárban ünnepelte kerek tizedik szülinapját.

dobó-kata-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata lányának hajától mindenki elájult. Szofi februárban ünnepelte kerek tizedik születésnapját, és nemcsak ő maga, de hajzuhataga is sebesen nő: lassan olyan hosszú lesz, mint Aranyhajnak a Disney imádott meséjéből.

A színésznő nagyon ügyel rá, hogy gyermeke ne szenvedjen semmilyen hátrányt attól, hogy édesanyját a hivatása miatt folyamatos figyelem övezi. 

Dobó Kata lányának haja

Nem mutogatja Szofit a közösségi médiában, ha mégis készít róla egy-egy képet, akkor azt hátulról, az arca kitakarásával teszi. Most is ebből a szögből kapta le a Széllkapu Parkban a Millenárison. A tó tükörképén visszatükröződő felhők és a kislány olyan szép összképet adtak, hogy a felvétel akár képeslapnak is beillene.

Mindezt fokozták az édesanya megható szavai, Dobó Kata azt írta, Szofi számára az állandóság az örökös változásban, akit elmondhatatlanul szeret. Hashtagek formájában pedig azt árulta el, lánya sokat tanítja, jobb lett általa. Nem is tudja, mi volt azelőtt, hogy életet adott Szofinak.

Dobó Kata fürdőruhában

Dobó Kata fürdőruhás fotót csak nagyon ritkán mutat magáról. A színésznő bomba formában van. Karcsú alakját az odafigyelésnek és a sok mozgásnak köszönheti. Akik követik az oldalát, pontosan tudhatják, milyen aktív életet él.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük