Görög Zita és ritkán látott párja: a jóképű focistával, Zsolttal 5 éve alkotnak egy párt

Görög Zita és Zsolt igazi álompár. Így ünnepelték meg az ötödik évfordulójukat.

Görög Zita férje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Görög Zitát és párját csak ritkán láthatjuk együtt. Immár öt esztendeje szerelmes Laczkó Zsoltba, aki a magyar labdarúgó-válogatottnál Marco Rossi szövetségi kapitány segítőjeként és pályaedzőként tevékenykedik.

Az egykori modell nagyon óvja a magánéletét, alaposan meggondolja, milyen tévészereplésre mond igent úgy, hogy szeretteivel közösen mutatkozzon a kamerák előtt. Azt is megfontolja, milyen képeket rak ki a közösségi médiában. Különleges alkalomnak kell lennie ahhoz, hogy legkisebb gyermeke édesapjával láthassuk egy fotón.

Görög Zita és párja

Kapcsolatuk ötödik évfordulója pont ilyen volt. Romantikus helyszínen ünnepelték meg, hogy fél évtizede együtt vannak: esküvőzni voltak, és álompárként fotózkodtak a mesés környezetben.

Romantikus filmbe illik az, ahogy összehozta őket az élet. Egy kávézóban találkoztak a Római parton.

- Oda jártam le dolgozni, mert ha otthon kezdtem el e-mailekre válaszolni, közben beraktam a mosást, mosogatógépet, és végül nem jutottam odáig, hogy dolgozzak. Lejártam oda, és Zsolti is. Ott a tulajdonos csaj mondta: „Egyre többet jön ez a srác, szerintem miattad!” - kezdte megismerkedésük történetét Csisztu Zsuzsa YouTube-csatornáján, a Csisztu Channelen.

görög-zita-párja
Fotó: YouTube/Csisztu Channel

- Nézte a kamerát, hogy mikor van ott Zsolt, és szólt nekem, és akkor én is szépen belibbentem. Az ötödik-hatodik alkalommal aztán meghívott egy kávéra.

Détár Enikő és párja álomotthona

Détár Enikő és párja, Kiss Péter nyolc éve alkotnak egy párt. Nemrég úgy döntöttek, új fejezetet nyitnak az életükben, vadonatúj otthonba költöztek. Íme a gyönyörű házuk.

Détár Enikő és párja új álomotthona: a vadonatúj kertes háznak mesés a panorámája

Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter Budakeszi központjától nem messze vásárolt egy gyönyörű családi házat.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük