Détár Enikő és párja új álomotthona: a vadonatúj kertes háznak mesés a panorámája

Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter Budakeszi központjától nem messze vásárolt egy gyönyörű családi házat.

Détár Enikő otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Détár Enikő és párja, Kiss Péter nyolc éve alkotnak egy párt. Nemrég úgy döntöttek, új fejezetet nyitnak az életükben, vadonatúj otthonba költöztek.

A nyüzsgő nagyváros helyett inkább a csendre és a békére voksoltak az ingatlan helyszínének kiválasztásakor. Budakeszi központjától nem messze, egy idilli környéken találtak rá álmaik utcájára, amelybe mindketten első látásra beleszerettek.

Détár Enikő otthona

A telek nem csak a hangulata miatt volt befutó, lélegzetelállító panorámával rendelkezik. A házuk ablakából egyenesen a János-helyi kilátó és a domboldal látványa tárul eléjük. A bejegyzés jobb szélén látható nyílra kattintva megnézheted, milyen gyönyörűen alakították ki az ingatlant.

Az építkezésnél fő szempont volt, hogy ne nyúljon hosszúra a folyamat, nem akartak éveket várni, mire megépül a ház.

- Szerettünk volna minél hamarabb költözni, így Sasvári Sándor javaslatára a könnyűszerkezetes ház mellett döntöttünk. Csupán négy hónapot kellett várnunk, hogy birtokba vehessük az új otthonunkat - mesélte a színésznő a Meglepetés magazinnak 2022 áprilisában.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Minden szobára a letisztultság és az elegancia jellemző. A falak nem csak a minimalista stílus miatt fehérek, Détár Enikő számára ennek a színnek különleges jelentése van.

- Kezdetektől tudtam, hogy sok fehér lesz az otthonunkban, mivel ez számomra az újrakezdés színe.

A berendezési tárgyaknak köszönhetően annak, aki átlépi a küszöbüket, olyan érzése lehet, mintha egy régi korban járna. Aranykeretes festmények és tükör lóg a nappali falán, és egy antik pianínó is fokozza a vintage hangulatot, ami még az első világháború előtt készült. 

Németh Kristóf szentendrei otthona

Németh Kristóf álomotthonában minden van, amire egy család vágyik. Ráadásul az elhelyezkedése is kiváló, a hálószobából mesés a kilátás a Dunakanyarra - ezt is láthatod képes összefoglalónkban. 

Íme Németh Kristóf új álomotthona: hatalmas házba költözött Szentendrén a családjával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed

Ezt is szeretjük