Nacsa Olivér megmutatta szépséges párját: a műsorvezető Annával először posztolt közös fotót

Nacsa Olivér márciusban erősítette meg, hogy újra rátalált a szerelem. Most közös fotót is posztolt barátnőjével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nacsa Olivér még márciusban erősítette meg, hogy új barátnője van. A 42 éves híresség kincsként óvja a magánéletét, így új szerelmének kilétéről sem beszélt, csupán megerősítette, foglalt a szíve.

A 2022-es év első felében a követői az Instagram-sztorijai alapján értesülhettek róla, hogy rátalált a szerelem. Az egy napig elérhető történetekben egy barna hajú nővel láthatták, ám az arcát egészen idáig nem mutatta meg.

Nacsa Olivér új barátnője

A jég a május 11-én megrendezett Fradi-Paks kupadöntő meccsén tört meg, amelyen együtt szurkoltak a Puskás Aréna lelátóján. Ekkor döntöttek úgy, a pillanatot egy közös szelfivel örökítik meg, amelyet Nacsa Olivér a közösségi oldalára is kiposztolt.

A felvételt sztori formájában szintén kitette, és a képen megjelölte kedvesét, aki nem más, mint az M5 csatorna szépséges riportere, Tripolszky Anna. A csinos tévést korábban a Petőfi TV csatorna produkcióiban lehetett látni, például az Én vagyok itt című zenés műsorból is ismerős lehet a tévénézőknek.

25 éves korában fordult a média világa felé, de rengeteg más területen is kipróbálta magát. A felsőfokú tanulmányait Magyarországon végezte, de az egyetemi évek alatt Spanyolországban is élt.

Tripolszky Anna a Petőfi TV műsorvezetőjeként.
Tripolszky Anna a Petőfi TV műsorvezetőjeként.
Fotó: Petőfi TV

- Az első újságírói tapasztalataimat a milánói expón szereztem 2015-ben gyakornokként. Ezt követően Olaszországban a Pármai Egyetemen Nemzetközi Kapcsolatok mesterképzésre jártam - olvasható a Petőfi Live honlapján.

A hazaköltözés után rendezvényszervezőként dolgozott, majd elvégezte a TV2 Akadémiát. A képzés elvégeztével igazolt a Petőfi TV-hez, majd márciusban az Instagram-oldalán jelentette be, búcsúzik a csatornától, hogy az M5-ön folytassa tovább a karrierjét.

Nagy Sanyi párja

Nagy Sanyi jó pár évig agglegényéletet élt, ám tíz hónappal ezelőtt fülig szerelmes lett. Az egyik gyönyörű néző rabolta el a szívét: miután Dorka látta egy darabban, az Instagramon vette fel a színésszel a kapcsolatot.

Ezt is szeretjük