Nagy Sanyi az egyik gyönyörű nézőbe szeretett bele: Dorka mellett kevesebb színházi darabot vállal
Nagy Sanyi a színházi munkáiból is visszavett, hogy párkapcsolata Dorkával tökéletesen működjön.

nagy-sanyi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Sanyi jó pár évig agglegényéletet élt, ám tíz hónappal ezelőtt fülig szerelmes lett. Az egyik gyönyörű néző rabolta el a szívét: miután Dorka látta egy darabban, az Instagramon vette fel a színésszel a kapcsolatot.  

A Jászai Mari-díjas színművész párja 16 évvel fiatalabb, szép, rendkívül okos, és civil szakmát űz, ám korábban táncművész volt, így tudja, mivel jár a művészszakma.  

Nagy Sanyi és Dorka

 A 2021-ben Jászai Mari-díjjal kitüntetett sztárt a színházkedvelők és a tévénézők egyaránt imádják. Olyan sikerdarabokban szerepelt, mint Az Operaház fantomja, a Miss Saigon, a Jézus Krisztus szupersztár vagy a Made in Hungária. Szerepet kapott az RTL Klub két sikersorozatában, a Barátok köztben és A mi kis falunkban is - utóbbiban ő alakítja a pajkaréti körzeti megbízott rendőrt, Tivadart. 

Kedvese érkezése előtt Nagy Sanyi csak a munkának élt, azonban a fiatal nő szerelme, illetve a pandémia megtanította arra, hogy más dolgok is lehetnek fontosak az életben.

- A pandémia alatt fogalmazódott meg bennem, hogy nincs elegendő időm a magánéletemre. Nem lehet betervezni egy utazást, de még csak egy hosszú hétvégét sem. Nem hiszem, hogy az ember arra hivatott, hogy végkimerülésig dolgozzon. Mindez addig jó, amíg az ember szereti és élvezi, ha pedig nem tudjuk valahol feltölteni magunkat, az a teljesítmény rovására megy - mesélte a Borsnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Míg márciusban 31 darabban játszott, áprilisban már „csak” 18 előadása lesz. Tudatosan alakította így, mert szeretne egy kicsit magára is figyelni. 

- Imádok kertészkedni, virágot ültetni. Hiányzik a kerti és a fizikai munka, ami engem mindig is feltöltött. Nyáron tervezek elmenni a Balatonra vitorlázni - árulta el.

A döntésében az is szerepet játszott, hogy már nem egyedülállóként éli az életét és szervezi a mindennapjait. 

- Tíz hónapja boldog párkapcsolatban élek, és nagyon jól vagyunk együtt. Nem szeretném ezt jobban színezni, sem beszélni róla. A párom civil foglalkozású, így komoly szervezést igényel, hogy a szabadidőnket össze tudjuk hangolni. 

Unatkozni ugyanakkor nem fog, a színház mellett is marad bőven feladata. Nyáron például folytatódik A mi kis falunk forgatása. 

Árpa Attila 19 évvel fiatalabb párja

A barna hajú szépséggel Árpa Attila a 2016-os válása után ismerkedett meg, de akkor még egyikük sem gondolkozott hosszú távú kapcsolatban. Azóta azonban boldogan, szerelemben élnek a fiatal színésznővel. 

Cover-fotó: MTi/Cseke Csilla

Ezt is szeretjük