Kasza Tibi 4 éves kislányától elolvadsz: nagyon cuki, mit mesélt róla a műsorvezető
Kasza Tibi még ezt is megteszi kislánya, Lora Bella kedvéért.

kasza-tibor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibinek és feleségének, Darai Andreának 2018-ban született meg első gyermekük, aki a Lora Bella nevet kapta. 2022 júniusában a sztár megosztotta az újabb örömhírt, miszerint második gyermekük, a kis Liza Panna is a világra jött.

A büszke apuka a Szerencsekerék műsorvezetőjeként árult el egy vicces esetet nagyobbik lányáról, aki imád főzőset játszani.

Kasza Tibi lánya, Lora Bella

A 44 éves sztár a TV2 műsorában mesélte el, hogy Lora Bella gyakran főz és süt neki a játék szettjeivel. Ilyenkor az édesapa igyekszik vidáman és lelkesen fogadni a vendéglátást. 

kasza-tibi-kep.png
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Én otthon egy fafagyit nyalogatok. Van egy ilyen fa fagyis szettünk, de mindig kapok rá öntetet is, és úgy már viszont egészen jó - osztotta meg a nézőkkel hozzátéve, hogy a fakávé is nagy kedvence. 

A műsorban nagy nevetés támadt a vicces eset hallatán, a műsorvezető pedig mosolyogva nyugtázta, hogy más szülők is értik, miről van szó. 

Rónai Egon gyermekeinek fotója

Rónai Egon, az ATV műsorvezetője kétszer nősült, második feleségétől három gyermeke született. Berci 2013-ban, Dorka 2015-ben, Vili pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Előző felesége két fiút szült neki, Bálint és Gergő már mindketten nagykorúak, előbbi 21, utóbbi 19 esztendős.

Cover-kép: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük