Tóth Gabi 3 éves lánya az anyja tükörképe: Marika egyre jobban hasonlít rá
Tóth Gabi kislánya, Hannaróza Marika gesztusaiban és viselkedésében is az énekesnő tükörképe.

toth-gabo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor lánya december 3-án ünnepli a harmadik születésnapját. Ez a szám a család életében is nagy változásokat hoz. 

Az énekesnő a csalad.hu oldalon vezetett blogjában bevallja, még számára is nehéz elképzelni, hogy gyermeke pár hónap múlva óvodába megy, jelenleg ugyanis nagy szimbiózisban élnek. 

Tóth Gabi gyereke a hasonmása

Hannaróza Marika göndör haját egyértelműen az édesapjától örökölte, ez azon a friss videón is látszik, amit Tóth Gabi posztolt az egyik próbáról, ahol kislánya az ő dalára táncol, majd a szám végén meg is dicséri édesanyját. A 36 éves sztár hetek óta próbál, december 4-én a Sztárban Sztár leszek! című műsorba extra produkcióval készül, az új dalát mutatja be.

A 34 éves sztár gesztusaiban és viselkedésében viszont magát látja viszont a gyermekében. 

Mostanra nőtt meg a szája az én drága lányomnak és egyre inkább válik az én tökéletes mini tükrömmé.

„Izgalmas dolog és egyben néha félelmetes is viszontlátni a saját gesztusaimat az én kis minidiktátorom mozdulatain. Az egyik legviccesebb, amikor rászólok, hogy álljon fel a földről, mert hideg a kő, ő meg elkezdi forgatni a szemeit, és nagy sóhajtozások közepette, flegmán odaveti, hogy „jaaj neee mááár” - olvasható a blogbejegyzésben. 

Hannaróza Marikának már az öltözködéséről is határozott elképzelései vannak, elérkezett az az időszak, amikor már nem veszi fel mindig azt a ruhát, amit az édesanyja kikészített neki. 

„Határozott elképzelése van, hogy melyik nap milyen színű ruhát hajlandó felvenni, a hangulatához mérten. Azokon a napokon, amikor van idő válogatni, még szórakoztató is tud lenni az órákon át tartó győzködés, hogy miért nem veszünk lenge nyári ruhácskát a játszótérre november közepén csak azért, mert az a ruha a lilának pont olyan árnyalata, ami épp a kedvencünk, de amikor be van osztva minden perc és már indulnom kellene, mert éppen 25 ember vár egy klipforgatáson, és az én csodálatos, határozott, öntörvényű lányom még mindig egy szál pelenkában ül a szőnyegen, mert nem tetszik neki az általam kiválasztott, évszaknak megfelelő öltözék, akkor azért el kell számolnom magamban 98674676867756-ig, hogy a korábbi bejegyzésben részletezett szavak ne ömöljenek a számból.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az öltözködős mizériát is tudja fokozni: odamegy az apukájához kedveskedni, és a szeme sarkából figyeli, az anyja nézi-e. 

„Ha nem nézem, akkor rám szól, hogy „nézd, anya”, ad egy teátrális puszit az apjának és még hozzáteszi, hogy „csak apát szeretem”... Az első ilyen alkalommal nyilván olyan érzés volt, mintha kést döftek volna a szívembe, a másodikra is, aztán szerencsére rájöttem, hogy ez a kisasszony Oscar-díjas előadásának a része, és nem szabad komolyan vennem, mert akkor belepusztulok.”

Tóth Gabi és kislánya anyák napi címlapon

Tóth Gabi és férje 2020 júliusában úgy döntöttek, többet nem mutatják meg kislányuk arcát a közösségi oldalaikon, és a csöppség korábbi képeit is letörölték. Tavaly anyák napján azonban kivételt tettek. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük