Tóth Gabi először faképnél hagyta Krausz Gábort: 12 évvel később találkoztak újra
Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de a séf több mint egy évtized után sem adta fel, hogy meghódítsa az énekesnőt.

tóth-gabi-krausz-gábor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi 2018. január 17-én töltötte be a 30. életévét. A mai napig élénken emlékszik egy bizonyos pillanatra ebből az időszakból: édesanyja meglátogatta a lakásán, beszélgettek, rejtvényt fejtettek, majd egyszer csak szöget ütött a fejébe egy ijesztő gondolat, mi van, ha mostantól ez lesz a jövője, ha többé nem lesz férfi az életében.

Egy hónappal ezután kopogtatott az ajtaján a nagy szerelem: Krausz Gáborral február 13-án szinte ismeretlenül ment el egy randevúra. Előtte mindössze egyszer találkoztak futólag 2006-ban, ám akkor az énekesnő faképnél hagyta a hódolóját.

Tóth Gabi és Krausz Gábor első találkozása

- Ő volt az első fiú, akivel úgy mentem el randizni, hogy nem ismertem. Egyetlenegyszer egy klubban találkoztunk, ahol meghívott egy italra. Én meg erre azt mondtam, hogy elmegyek a mosdóba, aztán majd jövök, ebből az lett, hogy 12 év múlva találkoztunk - emlékezett vissza a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

tóth
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Szerencsére emiatt nem maradt tüske a sztárséfben, több mint egy évtizeddel később a közösségi médiában kezdte újra ostromolni a kiszemeltjét.

- A Facebookon írt, előtte meg a koncertvideóimhoz írogatott olyanokat, hogy "a Grammy-díjat nyerte Tóth Gabi”. Erre csak annyit mondtam, hogy de rossz duma! Aztán elhívott randizni.

Az első hivatalos randevú előtt még megfordult a fejében, hogy inkább el sem megy, végül az anyukája győzte meg. Erika szemében Krausz Gábor igazi, erős férfi képét mutatta, és hatalmas plusz volt nála, hogy profi szakács lévén főzni is tud. Náluk bebizonyosodott az a mondás, hogy az édesanyáknak mindig igaza van, négy év után a legnagyobb harmóniában élnek immár házaspárként és szülőkként.

Till Attila felesége, Kriszta

Tilla a TV3-nak köszönhetően ismerte meg feleségét, Korpás Krisztinát, aki akkoriban TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt. A randevújuk után egy héttel Till Attila a szerelméhez költözött, négy hónappal később feleségül vette, egy héttel a házasságkötés után pedig Kriszta első gyermekükkel volt várandós. Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban született.

Cover-fotó: TV2/Séfek Séfe

Ezt is szeretjük