Rácz Jenő kislányától elolvadunk a címlapon: Kamilla bájos, mint az anyukája

Rácz Jenő kislánya tündéri baba. Kamilla hasonlít Dórira, de az apukáját is látni benne.

Rácz Jenő kislánya a címlapon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla áprilisban látta meg a napvilágot. 

A sztárpár életük egyik legboldogabb és egyben legkiegyensúlyozottabb időszakához érkezett, a csöppség minden napjukat bearanyozza. A kis Kamillával közösen szerepeltek a Story magazin címlapján, édes fotók készültek a családról.

Rácz Jenő kislánya a címlapon

A szerelmesek élete az elmúlt időszakban nagyon sűrű volt, hiszen a rájuk nehezedő terhek, a sok munka és az új házba költözés sok energiát elvett. A nehezebb pillanatokat is egymásba kapaszkodva vészelték át. 

- Gondolom, mondanom sem kell, hogy friss anyukaként másra sem vágytam, mint házat felújítani, dobozolni, pakolni. A férjem rögvest megnyugtatott, hogy nem kell kapkodnunk. Na de aki kicsit is ismeri Jenőt, pontosan tudja, hogy nem a türelem mintaképe - mesélte a Story magazinnak Dóri.

A sztáranyuka azt is elárulta, hogy sokszor féltek attól, nehogy rámenjen a házasságuk és a szerelmük a költözésre és a rengeteg tennivalóra. 

- Azt szokták mondani, még egy jó házasság is rá tud menni a felújításra, és noha nálunk nem merült fel a válás mint opció, de azért volt, hogy összeszólalkoztunk, és akkor most finoman fogalmaztam.

A sztárséf szervezetét megviselte a nagy hajrá, lebetegedett, és alig bírt kikelni az ágyból.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Talán ez volt életem legnehezebb periódusa, aminek részben az egészségem látta kárát. Nem szeretnék ötvenéves koromra sem lerokkani, sem szívinfarktust kapni. Már az is épp elég nagy lecke volt, hogy nemrég az ágyból alig bírtam kikelni, olyan beteg voltam. Nem bírta a szervezetem a strapát.

Az újdonsült apuka nagyon boldog, és büszke a kislányára, aki mindig meg tudja mosolyogtatni, még egy nehezebb napot követően is.

- Hazafele mindig felhívom Dórit, hogy Kamilla fent van-e még, és kivétel nélkül az a válasz, hogy igen, téged vár. Ráadásul akkora mosollyal az arcán, hogy azon nyomban elolvadok. Nem győzök gyönyörködni benne. Kamilla olyan szép, hogy néha megkérdezem magamtól, biztosan a mi gyerekünk?

A kicsi nagyon jó baba, ez pedig édesanyját is kiegyensúlyozottá teszi a mindennapokban.

 - Szerencsém van a kislányommal, mert ő egy áldott jó gyerek. Kaminak bivalyerős az immunrendszere, amit a szoptatásnak tudok be. Az, hogy ő ennyire rendben van, engem is kiegyensúlyozottá tesz.

Rácz Jenő kislánya a konyhában

Rácz Jenő A Konyhafőnök összes évadában arra törekszik, hogy piros kötényes versenyzőinek a lehető legtöbb tudást adja át a gasztronómia területén. A szárnyai alatt pár hét leforgása során válnak profi séfek a hobbiszakácsokból. Adódik a kérdés, ha ilyen rövid idő alatt ekkora fejlődést lehet elérni, mi van akkor, ha valaki már hét hónapos korától elkezd ismerkedni a konyhával.

Rácz Jenő kislányával főzött: Kamilla ilyen cukin ismerkedett a konyhával

Rácz Jenő már elkezdett mini séfet faragni a gyermekéből. Videó is készült Kamilla első „szakácsórájáról”.

Elolvasom

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük