Rónai Egon 5 gyerekével egy fotón: a legidősebb 21, a legkisebb 4 éves

Rónai Egon ötgyermekes édesapa, akinek a családja és gyermekei a legfontosabbak.

Rónai Egon gyermekeinek fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rónai Egon, az ATV műsorvezetője kétszer nősült, második feleségétől három gyermeke született.

Berci 2013-ban, Dorka 2015-ben, Vili pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Előző felesége két fiút szült neki, Bálint és Gergő már mindketten nagykorúak, előbbi 21, utóbbi 19 esztendős. 

Rónai Egon gyermekeinek fotója

A hatvanéves édesapa nagyon büszke a gyermekeire, számára ők a legfontosabbak. A legkisebb csemete, Dorka tehetséges öttusázó.

- Büszke vagyok arra, ahogyan az öt gyerekem szereti egymást. Múltkor például az öttusázó, 8 éves lányunkat nem tudtuk elvinni versenyre, a 21 éves Bálint azonnal felajánlotta, majd ő elviszi. A lányom annyira komolyan öttusázik, hogy az U10-es korosztályban, a KSI-s társaival csapatban magyar bajnok - mesélte a Bestnek.

Kisfia számára is fontos a sport, rendszeresen tornázik, és részt vesz bajnokságokon is, amelyeken mindig szép eredményeket ér el.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Berci, a nagyobbik, tízéves kisfiam is sportol. Ő tornászik. Az országos bajnokságon, mesterfokon harmadik helyet szerzett. Azt gondolom, ha most, hatvanévesen megkérdezné tőlem valaki, mi az én eddigi életművem, gondolkodás nélkül azt mondanám, a gyerekeim, a családom.

Habár a tévésnek sosem volt testvére, mégis úgy érzi, hogy a család és a gyermekek a legfontosabb dolgok az életben.

- Ez egy nagyon bonyolult történet, először is lett volna nővérem. Dórának hívták, de sajnos őt a születésekor a szüleim elvesztették. A másik: az édesapámnak az első házasságából van egy lánya, akivel semmiféle kapcsolatom nem volt. Mari tízéves koromban hirtelen előkerült a semmiből, de mire tizenegy lettem, már újra nem volt sehol. Vele pár évvel ezelőtt a Facebook segítségével találtunk újra egymásra.

Ákos mind a négy gyermekével

A Kossuth-díjas énekes, zenész, dalszerző Ákos nemcsak a zenei karrierjére lehet büszke, hanem a családjára is. Őry Krisztinával több mint harminc éve élnek boldog kapcsolatban, de csak harmadik gyermekük érkezése után, 2005-ben házasodtak össze. 

Ákos lányai ilyen szépek lettek: ritka fotó mind a 4 gyerekével a nyaralásról

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: ATV

Ezt is szeretjük