Ő Rónai Egon ritkán látott felesége: Zsanett 3 gyermekkel ajándékozta meg

Rónai Egon és Zsanett 2011-ben kötötték össze az életüket, fél évvel azután, hogy megismerkedtek.

Rónai Egon és felesége, Zsanett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rónai Egon és felesége, Zsanett 2011 októberében kötötték össze az életüket. Házasságuk gyümölcseként három gyermekük született.

Berci kilenc-, Dorka hét-, legkisebb gyermekük, Vili pedig ötesztendős. Háromgyermekes szülőkként az állandó rohanás jellemzi a napjaikat, ám az iskola, óvoda és egyéb elfoglaltságok mellett is szorítanak időt arra, hogy kettesben legyenek.

Rónai Egon felesége, Zsanett

2022 májusának közepén meg is örökítették, hogy csentek egy estét maguknak a gyerekek nélkül. A Rózsavölgyi Szalonban nézték meg a Gyerekek című előadást. Mivel az ATV műsorvezetője nem sokszor posztol közös fotót csinos táncművész kedvesével, a rajongók mindig örülnek, ha Zsanett-tel az oldalán láthatják.

Igazi romantikus történet az övék. Szinte az első pillanattól kezdve tudták, egymásnak vannak teremtve, szerelem volt köztük első látásra.

- Az első perctől befejezzük egymás mondatait. Az első találkozásunk után fél évvel házasodtunk össze. Annyira összeillünk, hogy nem volt bennünk kérdés. Most is ilyenek vagyunk, ez az alapja a családi életünk hibátlan működésének. Csak egymásra nézünk, és már tudjuk, mire gondol a másik. A szerelmünk ritka és fantasztikus adomány a sorstól - mondta a tévés a Story magazinnak 2020 márciusában.

Áder János felesége

Áder János és felesége, Hercegh Anita is részt vett a Katinka című film premierjén. Hosszú Katinka hivatalos életrajzi dokumentumfilmje május 12-től látható a mozikban. A szőke hajú feleség ilyen csinos ruhába bújt.

Áder János felesége ilyen csinos volt a Katinka-film premierjén: fotókon Hercegh Anita

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezt is szeretjük