Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége álompár: 2008-ban sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt
Ernyey Béla és Balaton Dóra 2022-ben kapcsolatuk 14., házasságuk 13. évfordulóját ünneplik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla és jogász felesége között 38 év a korkülönbség. A színész és Dóra 14 esztendővel ezelőtt találtak egymásra. Ugyan kapcsolatuk kezdetén sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, ők rácáfoltak a kétkedőkre.

2008 májusát írtuk, amikor megismerkedtek egymással. Rögtön az első találkozás elemi erővel hatott rájuk, érezték, megtalálták a lelki társukat. Két hét után összeköltöztek.

Ernyey Béla és felesége korkülönbsége

2009 júniusában Kalocsán tartották meg a templomi esküvőjüket, a polgári szertartásra pedig decemberben Bécsben került sor. Noha ők mindvégig teljesen biztosak voltak abban, a sors is egymásnak teremtette őket, a kezdeti időszakban nem sokan osztották ezt a véleményt.

ernyey-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Úgy kezdtük, hogy elmentünk egy műsorba, ahol minden sztárpárról véleményt mondtak emberek. Mi végeztünk a rangsor legalján. Azt mondták rólam, hogy én csak a pipihúsra hajtok, Dóra pedig csak a pénzre - kezdte a visszaemlékezést Ernyey Béla a Reggeliben.

Tíz év elteltével eszébe jutott, utánanéz azoknak a pároknak, akikkel akkor együtt szerepeltek: kiderült, hogy a műsorban részt vevők közül egyedül ők maradtak együtt. 

A külvilág számára az első pár hónapban cirkuszi látványosság voltunk

- lehetett minket mutogatni, hogy a pár nagy korkülönbséggel. Ebből szépen, lassan elértünk oda, hogy ma már álompár néven emlegetnek minket - vette át a szót a gyönyörű jogász.

Elég csak együtt látni őket ahhoz, hogy tudjuk, minden közös pillanatukat átitatja a harmónia és a romantika. Az első csóktól a házasságkötésen át egészen közös utazásaikig minden évfordulót megünnepelnek. 

Delhousa Gjon 44 évvel fiatalabb párja

Delhusa Gjon nyolc éve alkot egy párt a nála 44 évvel fiatalabb Fannival, akit 2020 nyarán el is jegyzett. A nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, a lányt szülei ki is tagadták, amikor elárulta otthon, hogy kivel alkot egy párt. 

Ezt is szeretjük