Ő Kajdi Csaba jóképű párja: eleinte zavarta, hogy Dávidnál 20 évvel idősebb

Kajdi Csaba 2021 augusztusában, születésnapján mutatta meg népes követőtáborának, ki az a jóképű férfi, aki elrabolta a szívét.

kajdi-csaba-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba nevét a divatszakmában 2000 óta ismerik. A Visage Models Hungary modellügynökség atyjának olyan szupermodelleket köszönhet a szakma, mint Ebergényi Réka vagy Mihalik Enikő. 

2019 óta a nagyközönségnek sem kell bemutatni. Az Instagramon pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert, miután elkezdte gyártani a Cyla-videóit: sokan rajonganak a végtelenül szórakoztató kisfilmekért, amelyekben hol kultúráról, aktualitásokról és bulvárról beszél, vagy éppen utazásainak helyszínét mutatja meg.

Kajdi Csaba és párja közti korkülönbség

Követői betekintést kaphatnak abba, hogyan telnek a napjai: azok, akik a kezdetek óta mindennap nézik a posztjait, már szinte úgy ismerik, mint egy régi barátot. Pontosan tudják róla, kik a legfontosabb emberek az életében, és arról is értesültek, hogy egy ideje rátalált a szerelem. 

47. születésnapján lepte meg a rajongóit azzal, hogy hivatalosan is bemutatta nekik kedvesét, Dávidot, akit ő csak Bubukának becéz. A nagy napon megosztott pár fotót az első közös nyaralásukról, és elárulta, kapcsolatuk jóval korábban kezdődött, ám eleinte féltette a nála húsz évvel fiatalabb férfit a nyilvánosságtól. 

Az interneten ismerkedtek meg: Kajdi Csaba Papp Gergő A nagy Cyla-sztori című könyvében mesélt arról, amikor berobbant a köztudatba, rengetegen írtak neki, köztük az egyetemista Dávid is, akivel már elsőre egy tartalmas, órákon át tartó chatelésbe bonyolódtak, ám akkor ennyiben is maradt a dolog. 

KajdiPapp ANagyCylaSztori 72dpi

Másfél évvel később az ország Cylája épp az édesanyjánál karácsonyozott. Lefeküdt az ágyra, és azzal kezdett foglalatoskodni, hogy kitörölje telefonjából a lementett képeket. 

Ekkor bukkant Dávid már elfeledett fotóira, amiket még annak idején mentett le udvarlója oldaláról. Azon nyomban boldog karácsonyt kívánt neki, így vették fel újra egymással a fonalat. Szerelem lett az ismerkedésből, ám a románc kezdetekor az influenszert zavarta, hogy majdnem kétszer annyi idős, mint a választottja. Később jött rá, igaz a mondás, a kor tényleg csak egy szám.

Kajdi Csaba és Dávid 2021 novemberében az MTV EMA díjátadó gálán jelentek meg először együtt a nyilvánosság előtt.
Kajdi Csaba és Dávid 2021 novemberében az MTV EMA díjátadó gálán jelentek meg először együtt a nyilvánosság előtt.
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

„Az, hogy két ember egymásra találjon, az egy szellemiségből vagy intellektusból fakadó dolog. A legfontosabb ebben pedig az, hogy mindketten adunk. Mindketten beleadunk ebbe a kapcsolatba. Igen, az egyik beleadja a tapasztalatát, a bölcsességét, a másik a lendületességét, a fiatalságát, és így teljesen kiegyensúlyozódik az egész” - vallotta be Papp Gergőnek.

Papp Gergő – Pimaszúr, Kajdi Csaba: A nagy Cyla-sztori
Helikon kiadó
3 999 Ft

„Kajdi Csaba János, az ismert modellügynök és rajongott influenszer, Annamária és György második fiúgyermeke 1974. augusztus 31-én született Budapest IX. kerületében… Na, ez nem egy ilyen életrajzi könyv. Nem a nagy múltidézős, visszaemlékezős nagy monológok áradata, hanem nagyon is a jelen, persze minden fontos életrajzi eseménnyel átszőve, egy sülve-főve együttlevős, kísérős, követős, belebújós feltérképezés. Papp Gergő Pimaszúr tolmácsolásában.

Papp Gergő 25 évvel fiatalabb barátnője

Papp Gergő énekesnő párja, Pintér Petra több együttesben zenél, kedvesével is a szakmája hozta össze. A Tom Stormy Trio x Petrovna nevű formáció klipbemutatója miatt vendégeskedett az RTL Klub reggeli műsorában 2019 januárjában, az ominózus adás házigazdája pedig majdani párja volt. 

Ő Papp Gergő énekesnő szerelme: a 24 évvel fiatalabb Petrával két éve vannak együtt

Papp Gergő és Pintér Petra idén már a második közös karácsonyukat ünnepelhetik együtt.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük